Menu

Ke 22.6. KTP – PK-35 4-0 (1-0)

Punamustat olivat matkanneet keskiviikkoillaksi Kotkaan Arto Tolsa Areenalle, jossa KTP toimi isäntänä PK-35:lle. KTP iski ottelun alkutahdit heti ottelun alussa, ja vaikka PK onnistui maalipaikkoja luomaan, tehot jäivät piippuun. KTP iski ottelun loppuhetkillä vielä selvät lukemat tauluun ja lopulta PK matkusti takaisin Helsinkiin synkkä 0-4 tappio niskassaan.

Kooste

Tässä kooste ottelusta

Maalit

KTP – PK-35 4-0 (1-0)

2’ 1-0 Mika

KTP pääsi hyökkäämään heti ottelun alussa vaarallisesti oikealta laidalta. Espanjalaishyökkääjä Mika käytti palloa Johannes Laaksosella ja sai pallon takaisin Laaksosen hyvästä syötöstä. Mika käytti hieman omaa kroppaansa boksissa, ohittaen Nuutti Tykkyläisen sekä Romy Nevalaisen ja tuikkaus maalin alanurkkaan oli varma. 

54’ 2-0 Antti Mäkijärvi

KTP:n toinen osuma oli tyylikäs näyte kotkalaisten osaamisesta, kun Mika tavoitti komealla pystysyötöllä Antti Mäkijärven linjan takaa. Tommi Tainio ei ehtinyt palloon ennen Mäkijärven komeaa viimeistelyä etunylänurkkaan ohi Rafael Zbindenin

90’ 3-0 Joni Mäkelä

Pauli Kuusijärvi heitti pallo sivurajasta alaspäin Rafael Zbindenille, joka sai prässiä Joni Mäkelältä, ja kun sveitsiläismaalivahdin harhautus tilanteessa epäonnistui, lopputuloksena oli ottelun kolmas osuma. 

90+4’ 4-0 Joni Mäkelä

KTP pääsi ottelun lopuksi vielä yhteen nopeaan vastahyökkäykseen. Thomas Agyiri löysi pystyjuoksunsa jälkeen Joni Mäkelän aivan vapaana PK-puolustajien takaa. Syöttö tuli kohdilleen ja Mäkelällä oli lopulta helppo työ viimeistellä pallo maaliin. 

Yhteenveto

Voittolukemat olivat KTP:n eduksi lopulta karut, mutta varsinkin avausjaksolla PK:lla oli omat paikkansa. Mustafa Beyailla oli muutamakin hyvä sauma maalintekoon, kuten myös Omar Jamalla. Miguel Medinan vapaapotkuista toisella nelivitosella Punamustat onnistuivat luomaan hieman vaaraa KTP:n maalille, mutta pallo ei tietään maaliverkkoihin tänään löytänyt.

Lopun kaksi osumaa olivat pelkkää kosmetiikka, mutta niistä huolimatta varsin ansaitut kolme pistettä jäivät Kotkaan.

PK-35:n saldo niin sanotun kevätkierroksen jälkeen 11 ottelusta on seitsemän pistettä, joka on luonnollisesti suuri pettymys koko joukkueelle. Kuitenkaan joukkue ei jää tuleen makaamaan, vaan juhannuksen jälkeen seuraavassa Ykkösen ottelussa on jaossa erittäin isoja pisteitä, kun matkaamme Paraisille PIF:n vieraaksi. Työnteko jatkuu.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi ottelua sen päättymisen jälkeen seuraavasti.

– Pelin alku ei tietenkään ollut sitä mitä haluttiin, hätäiltiin turhaan pallon kanssa ja myös puolustettiin maaliin johtanut tilanne heikosti.

– Nostan kundeille hattua miten hyvin he keräsivät itsensä maalin jälkeen. Saimme pienillä muutoksilla paineen ylemmäs ja sitä kautta myös kontrollin ottelusta. Peli soljui ja pallo liikkui hyvin. Sama tarina kuin JäPS ottelun toisella puoliajalla valitettavasti piinaa, jos et laita palloa pussiin noista paikoista niin turha näissä peleissä on haaveilla voitoista.

– Yleisellä tasolla teimme pitkään asioita kentällä hyvin, mutta Kotkan yläkerta oli tänään todella vahvalla jalalla liikenteessä niissä tilanteissa jotka heille siunaantui ja mistä he lopulta paketoivat pelin ennen lopun kahta kosmeettisempaa osumaa. Meillä oli vielä 2-0 tilanteessa hyvä mahdollisuus tulla takaisin peliin mukaan.

– Nyt hetken huilaamme ja keräämme voimat ensi viikon Cupin otteluun.

Seuraavat ottelut

PK-35:n ottelut jatkuvat juhannuksen jälkeen, kun edessä on kova Suomen Cupin koitos HIFK:ta vastaan. Seuraavat Ykkösen pisteet ovat jaossa heinäkuun ensimmäisenä lauantaina Paraisilla. 

Ke 29.6. klo 19:00 PK-35 – HIFK @ MagneCit Areena (Suomen Cup)
La 2.7. klo 17:00 PIF – PK-35 @ Pajbacka, Parainen
Ke 6.7. klo 18:30 PK-35 – SJK Akatemia @ MagneCit Areena 

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap