Menu

Otteluraportti: PEPO – PK-35 0-8 (0-5)

Punamustien helmikuu starttasi helpolla 8-0-voitolla PEPO:sta, kun Imatran Ukonniemi-areenalla ei paikalla niin sanotusti ollut kuin yksi joukkue. PK hallitsi ottelua selkeästi heti alusta lähtien, ja minkäänlaista epäselvyyttä paremmasta osapuolesta ei ollut missään vaiheessa.

PEPO – PK-35 0-8 (0-5) 

22’ 0-1 Mustapha Beyai

PK sahasi oikealta laidalta komeasti läpi, kun Yassin Adam syötti Sunta Uchiyuman hyvään keskityspaikkaan. Japanilaisen syöttö löysi toisesta aallosta Florian Tronin, jonka laukauksen PEPO-veskari Jirko Sorsa torjui, mutta ribareilla Mustapha Beyai oli kärppänä paikalla iskien ottelun alkutahdit.

26’ 0-2 Florian Troni (Hiroki Nekada)

PEPO:n pallonhallinta keskikentällä oli huolimatonta, ja Florian Troni pääsi riistoon. Hiroki Nekada käytti pallon maanmiehellään Toshiki Makimotolla, joka löysi Nekadan vielä uudemman kerran. Kotijoukkueen puolustus oli menetyksen jälkeen sen verran sekaisin, että Tronilla oli edessään kultainen tie kohti maalia, johon myös Nekada hänelle pallon toimitti ja “Florella” oli helppo työ iskeä pallo sisään.

29’ 0-3 Mustapha Beyai (Hiroki Nekada)

Jälleen PK hyökkäsi tehokkaasti oikealta. Adam pelasi pallon Makimotolle, joka löysi boksista Nekadan. Nekada löysi pieneen väliin liikkeen tehneen Mustafa Beyain, joka peippaili vielä hetken ja iski pallon läheltä maaliin.

30’ 0-4 Hiroki Nekada (Yassin Adam)

Hetki edellisestä ja PK löysi oikealta jälleen Adamin. Adam juoksi PEPO-puolustajan ohi helposti ja nousi boksiin, johon Hiroki Nekada oli noussut keskialueelta monen muun valkopaidan lisäksi. Pallo tuli juuri japanilaisen jalkaan ja mies viimeisteli pallon tyhjään PEPO-maaliin. 

42’ 0-5 Eero Karjalainen (Rafael Lehtonen)

Vastikään sopimuksen PK:n kanssa tehnyt Eero Karjalainen nousi ylhäiseen yksinäisyyteen kulmatilanteessa, ja kun Rafael Lehtosen pallo tuli juuri Karjalaisen päätä kohden, lopputulos oli selviö.

47’ 0-6 Mustapha Beyai

PK pääsi jälleen läpi oikealta laidalta, vaihdosta tauolla kentälle tullut Samuel Vuohtoniemi nousi boksiin ja pelasi pallon keskustaan. Pallo pomppi PEPO-pelaajien sekoilun jälkeen suoraan Mustapa Beyai’n ulottuville, ja Beyai’n oli helppo työ iskeä hattutemppu täyteen.

78’ 0-7 Kevin Ingoli (rp.)

PEPO-pelaaja rikkoi Kevin Ingolia boksissa, kun “Keevo” oli hyökkäämässä palloa kohden ja erotuomarilla oli helppo työ puhaltaa tilanteesta rangaistuspotku. Ingoli viimeisteli pallon varmasti oikeaan alanurkkaan 11 metristä.

90’ 0-8 Samuel Vuohtoniemi (Ngabo Ndaziramiye)

PK hyökkäsi vielä ottelun loppuun tehokkaasti vasemmalta. Rafael Lehtonen pelasi pallon boksiin Ngabo Ndaziramiyelle, joka ohitti taitavasti yhden PEPO-pakin ja pelasi vierelleen Samuel Vuohtoniemelle, jonka kova laukaus etunurkasta sujahti verkon perukoille.

Yhteenveto

Ottelu oli juuri niin selvää pässin lihaa, mitä tuloskin kertoo. PK-35 oli jokaisella osa-alueella selvästi lappeenrantalaisia edellä, ja lisämaalien tekokaan ei ollut kuin viimeisestä huolellisuudesta kiinni. PK-maalilla torjuneella Robert Bartonille tuli yksi tilanne, jossa miehen täytyi venyä hyvään torjuntaan, mutta muuten Barton sai olla hyvin rauhakseen maalinsa suulla.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi oli tyytyväinen joukkueen esitykseen lauantai-illan taistossa.

– Painotimme valmiutta pelata vieraspelissä samalla intensiteetillä mitä olemme pystyneet kahdessa viime pelissä toteuttamaan. Sen lisäksi oli tärkeää löytää johtajuutta pelin sisältä, meiltä puuttui kuitenkin monta johtamaan kykeneväistä pelaajaa. Kundit ottivat kopin näistä asioista erinomaisesti.

– Kontrolloimme peliä kaikilla mahdollisilla mittareilla. Pysyimme kiinni oleellisissa asioissa. Etenimme ja viimeistelimme monipuolisesti, puolustimme aggressiivisesti ja hyvällä tunnetilalla. Pallo ja miehet liikkuivat, se lämmittää mieltä.

– Maanantaina nollataan tulokset ja palataan sorvin ääreen treenikentälle. Jatketaan prosessia ja pusketaan toisiamme viikolla eteenpäin. Tulokset antavat toki aina vipuvartta oman tekemisen uskomiseen, mutta oleellista on nyt jatkaa työntekoa ja kehittää pelaamista näistä lähtökohdista missä nyt olemme.

PK-35 Kokoonpano

Robert Barton – Rafael Lehtonen, Otto Kouva, Eero Karjalainen, Shunta Uchiyama – Richard Florent (46’ Oskari Kekkonen), Hiroki Nekada, Toshiki Makimoto (59’ Noriyuki Yokochi) – Mustapha Beyai (46’ Ngabo Ndaziramiye), Florian Troni (46’ Kevin Ingoli), Yassin Adam (46’ Samuel Vuohtoniemi). 

Tulevat ottelut

PK-35 pelaa vielä kaksi harjoitusottelua Talin Jalkapallohallissa ennen viikon kestävää talvilomaa helmikuun loppupuolella. Ensi viikolla kohtaamme PPJ:n ja kahden viikon kuluttua vastaan tulee Ykkösestä viime kaudella pudonnut PIF:n. Ensi lauantain (11.2.) PPJ-ottelu käynnistyy Talissa klo 19.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap