Menu

Su 10.7. PEPO – PK-35 3-3 (1-1)

PK-35:n kauden ensimmäinen vierasvoitto oli vain sekuntien tai tarkemmin sanottuna yhden kulmapotkun hoitamisen päässä toteutumista, mutta lähellä ei tunnetusti lasketa. Punamustat joutuivat lähtemään Lappeenrannan sunnuntai-illasta kohti kotia karvas 3-3-tasapeli taskussaan.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PEPO – PK-35 3-3 (1-1)

2’ 1-0 Zachary Sukunda 

PEPO tuli otteluun hyvin vireänä, jos Punamustien ajatukset olivat vielä kenties bussimatkalla. Lappeenrantalaisjoukkue hyökkäsi oikealta, josta lähtenyt Jeannot Esuan keskitys jäi elämään boksiin. Pallo tuli ensiksi Jeff Addaille, joka tarjoili vierelleen Zachary Sukundalle, jonka voimakas oikean jalan laukaus yllätti Otso Knuuttilan, ja PEPO siirtyi heti ottelussa keulille.

37’ 1-1 Miguel Medina

PK:n paine, joka kasvoi mitä pidemmälle avausjakso eteni lopulta tuotti myös tasoitusmaalin. Patrick Aaltosen boksiin lähetetyn keskityksen katkoi Roope Huhtala, mutta pallo tippui pilkun tuntumaan kuin tarjottimella Miguel Medinalle. Kolumbialaisen suoraan ilmasta lähteneen laukauksen edessä Craig Hill oli voimaton kotijoukkueen maalinsuulla. 

49’ 1-2 Olmes Garcia (Nuutti Tykkyläinen)

Omar Jama lähetti pitkähkö puolen vaihdon vasemmalle Nuutti Tykkyläiselle, jolta lähti hyvän ensimmäisen tatsin jälkeen loistava keskitys boksiin. Olmes Garcia oli jäänyt vitosen boksille vapaaksi ja kolumbialainen puski pallon varmasti maaliin ja PK:n johtoon.

52’ 2-2 Nikke Veikkanen

PEPO-hyökkääjä kaatoi boksissa Pauli Kuusijärven, jota kautta Veikkanen pääsi aivan vapaaksi vitosen viivan tuntumaan. Kun tarjoilu oli kohdillaan, puski Veikkanen pallon komeasti etuylänurkkaan ja peli oli jälleen tasan.

59’ 2-3 Patrick Aaltonen (Yassin Adam)

PK:n nopeasti tullut kolmas maali oli todella hieno. Tommi Tainio laittoi pallon vauhtiin vasemmalla laidalla kirmanneelle Yassin Adamille. Adam sai jalkansa vapaaksi, ja miehen komea pallo löysi takatolpalle nousseen Patrick Aaltosen, jonka upea sijoitus suoraan ilmasta livahti maaliin etunurkasta sisään.

90+6’ 3-3 Roope Huhtala

PEPO:n loppukiri oli suht rauhallisesti kiihtyvä, mutta yhtäkkiä ottelun lisäajalla lappeenrantalaiset saivat todella kovan paineen Punamustien päätyyn. Kulmaa tuli sieltä ja täältä, ja lopulta kulmarallin viimeinen kulma tavoitti vapaaksi jääneen Roope Huhtalan, jonka pusku leijaili takanurkkaan ja ottelu päättyi PEPO:n juhliin.

Yhteenveto

Ykkösen 14. kierroksen ottelu oli todella kovaa kamppailua koko illan ajan, yhtäkään tilannetta ei jätetty kesken. PEPO:n startti otteluun oli vahva, mutta mitä pidemmälle avausjakso eteni, sitä selvemmin se PK:n hallinnassa eteni. Jo ennen Miguel Medinan tasoitusmaalia, omat paikkansa maalintekoon olivat Marko Koskisella sekä Hussein Mohamedilla, mutta Koskisen puskun torjui Craig Hill ja Mohamedin pusku meni niukasti ohi maalin.

Myös tasoitusmaalin jälkeen PK:n paine jatkui, ja avausjakson loppuhetkillä Marko Koskiselta nähtiin varsin akrobaattinen suoritus, mutta miehen puolittaisen polkupyöräpotkun Hill maalillaan torjui.

PEPO:n maalipaikat ottelun ensimmäisen 90 minuutin aikana olivat suht vähissä maalien lisäksi. Toisella nelivitosella PK onnistui luomaan joitakin saumoja lisämaalienkin tekemisiin, mutta viimeistelyt eivät onnistuneet. 2-2-tilanteessa Tommi Tainio laukoi ylärimaan ja 2-3-tilanteessa Pauli Kuusijärven pusku Miguel Medinan vapaapotkuun meni hieman ohi maalin, myös Yassin Adamilla oli paikkansa, mutta miehen kudin torjui Hill.

Ottelun viimeinen noin 10 minuuttia oli kovaa painetta PK:n puolustuspäässä. Laitojen kautta, ja erityisesti Jeannot Esuan toimesta PEPO vyöryi vaarallisesti, mutta Koskinen, Kuusijärvi ja ajoittain jopa pyhä henki suojelivat PK:n maalia. Mutta ikävä kyllä tämä paine lopulta koitui liian kovaksi ja koko ottelun viimeisestä tilanteesta Roope Huhtala puski PEPO:n tasoihin.

Näin PK:n kauden ensimmäinen vierasvoitto jäi pelkäksi unelmaksi, ja pisteet tasattiin Kimpisen sunnuntai-illassa.

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Pauli Kuusijärvi, Marko Koskinen, Viljami Isotalo – Nuutti Tykkyläinen, Tommi Tainio, Omar Jama, Patrick Aaltonen (90+3’ Romy Nevalainen) – Hussein Mohamed (46’ Olmes Garcia), Miguel Medina (68’ Youness Rahimi), Yassin Adam (89’ Mustafa Beyai). 

PK-35 AFTERMATCH

Ottelun jälkipeleillä kävi päävalmentaja Kim Raimi

Kim Raimi:

– Jos johdat ottelua ottelun yliajan yliajalle, ja se voitto lopulta viedään, niin kyllähän se syö miestä, joka myös tuolla kopissa meidän pelaajista näkyy. Jätkät teki tänään ison duunin, mutta onhan tässä asioita, mitä meidän pitää nyt miettiä. Olimme toisen kerran tänään suht lyhyen ajan sisään minuutin jälkeen tappiolla, ja nyt meidän pitää miettiä, minkä takia niin käy. Myös erikoistilanteesta päästimme jälleen maalin, joita olemme päästäneet liikaa viime aikoina. 

Seuraavat ottelut

Kausi jatkuu nyt kahdella kovalla kotimatsilla!

La 16.7. klo 17:00 PK-35 –  FF Jaro @ MagneCit Areena
La 23.7. klo 17:00 PK-35 – EIF @ MagneCit Areena

Liput kotimatseihin Tiketistä.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap