Menu

La 2.7. PIF – PK-35 3-2 (1-0)

PK-35 matkusti lauantaina Turun saaristoon, tarkemmin Paraisille, jossa paikallinen ylpeys Pargas IF isännöi Punamustia Ykkösen jumboväännössä. Kummallakin oli pelissä isot pisteet ja lopulta tasainen ottelu kääntyi kotijoukkueen eduksi lukemin 3-2. Näin PIF pääsi juhlimaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PIF – PK-35 3-2 (1-0)

33’ 1-0 Matias Lahti rp.

PIF siirtyi ottelussa johtoon reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen. Pallo jäi elämään PK:n boksiin, ja lopulta Mustafa Beyai kaatoi boksissa Niklas Rantasen ja erotuomari Jari Järvinen näytti palloa 11 metriin. Rankkarin ampunut Matias Lahti iski pallon varmasti maaliin ja ottelun ensimmäinen maali oltiin nähty.

52’ 2-0 John Adolffson

PIF tuplasi johtonsa toisen nelivitosen alkupuolella. Benjamin Heikkisen kulma tuli takatolpalle yli Tommi Tainion, josta John Adolfsson pääsi puskemaan. Miehen pusku meni lopulta Rafael Zbindenin jalan kautta kohti maalia, ja vaikka Pauli Kuusijärvi oli vielä takana palloa putsaamassa, avustava erotuomari oli nähnyt pallon ylittäneen maaliviivan kokonaisuudessaan.

59’ 2-1 Mustafa Beyai (Esa Terävä)

Miguel Medinan vapaapotku jäi elämään boksiin, kun ykköspallon voittaneen Frans Grönlundin pusku ei palloa väljemmille vesille vienyt. Esa Terävä pääsi palloon, ja hänen puskunsa Mustafa Beyaille takatolpalle oli oivallinen. Aivan vapaaksi jäänyt Beyai täräytti pallon voimalla etunurkasta sisään ja nuoren miehen kauden kahdeksas osuma kaikissa otteluissa oli nähnyt päivänvalon.

64’ 2-2 Miguel Medina (Hussein Mohamed)

Vain hetki edellisestä ja taas helisi. Pauli Kuusijärvi heitti pikku kikan, jonka jälkeen miehen keskitys jäi elämään boksissa. Pallo pomppasi Hussein Mohamedin alavatsasta aivan tarjottimelle Miguel Medinalle, jonka laukaus meni vastustamattomasti ohi PIF-veskari Olli Hakanpään

82’ 3-2 Benjamin Heikkinen

Kulman jälkitilanteessa pallo jäi elämään boksiin, jossa se tuli kuin taivaan lahjana Benjamin Heikkiselle, jonka kovan laukauksen edessä Rafael Zbinden oli maalillaan voimaton. 

Yhteenveto

PK-35:n kauden seitsemäskään reissuottelu ei pistepussia kartoittanut, ainoa vieraissa kerätty piste on edelleen kauden avauksessa pelattu tasapeli Gnistanin vieraana.  Lauantain ottelussa tapahtumat olivat hyvin vähissä, ja viisi maalia siihen nähden oli kyllä valtava määrä. 

PK-35:n paras paikka avausjaksolla tuli Nuutti Tykkyläiselle, mutta miehen laukaus meni hieman ohi takanurkan. Sama kohtalo oli myös PK:n toisen puoliajan parhaalla ei maaliin menneellä paikalla, kun Noah Kaijasilta pääsi kokeilemaan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. PIF:n käytännössä kaikki paikat ottelussa tulivat joistain erikoistilanteista tai niiden jälkitilanteista. 

Hyvin tasaisessa ottelussa PIF oli lopulta maalilla parempi ja joukkue nousi samalla myös PK:n ohi sarjassa 11. sijalle.  

Iso kiitos paikalle saapuneille Punamustien kannattajille. Loitte Paraisille hienoa tunnelmaa ja olitte upeasti joukkueen tukena tämänkin ottelun ajan.

PK-35 Kokoonpano

Rafael Zbinden – Nuutti Tykkyläinen, Pauli Kuusijärvi, Viljami Isotalo, Matias Hänninen – Esa Terävä, Tommi Tainio – Mustafa Beyai (68’ Noah Kaijasilta), Miguel Medina (77’ Omar Jama), Hussein Mohamed – Yassin Adam. 

Kommentit

PK-35:n Tommi Tainio kommentoi ottelua sen päättymisen jälkeen seuraavasti.

– Kaveri teki tänään pilkun ja kaksi erikoistilannemaalia siihen päälle, oltiin niissä tänään huonoja. Vaikea sanoa mistä tämä nyt johtuu, vaikeaa meillä tällä hetkellä on, oravatkin sylkee nyt päälle.

– Meillä oli omissa maaleissa hyvin äijiä boksissa, ja silloin ne pallot voivat pomppia myös hyvin meidän kannalta, kun sitä porukkaa sinne saadaan. Kaksi maalia pitäisi riittää voittoon, mutta tänään se ei riittänyt edes pisteeseen.

– SJK:ta vastaan me tarvitaan voitto, pelit ovat käymässä vähiin ja me tarvitaan kipeästi pisteitä, ei tässä enää mikään muu auta. 

Seuraavat ottelut

Punamustilla on edessä todella tärkeä viikko, kun keskiviikkona SJK Akatemia saapuu Pihlikseen ja sunnuntaina joukkue matkustaa Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi. 

Ke 6.7. klo 18:30 PK-35 – SJK Akatemia @ MagneCit Areena
Su 10.7. klo 18:30 PEPO – PK-35 @ Kimpisen Stadion 

Liput keskiviikon otteluun.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap