Menu

Otteluraportti: PK-35 – PIF 2-1 (0-1)

PK-35:n ja Pargas IF:n välillä nähtiin lauantai-iltana kova taistelu, joka päättyi lopulta Punamustien voittoon lukemin 2-1. PK-35:llä oli monia paikkoja maalintekoon ottelun aikana, mutta vasta viimeisen reilun kymmenminuuttisen aikana nähtiin ottelun ratkaisu.

PK-35 – PIF 2-1 (0-1)

6’ 0-1 Nils Pohjanheimo

Vierasjoukkue PIF tuli otteluun napsun PK:ta terävämmällä jalalla, ja PIF siirtyi ottelussa keulille heti 6. minuutilla. Nils Pohjanheimon komea laukaus yllätti Felix Ferahyanin PK-maalilla, ja paraislaiset siirtyivät johtoasemaan.

79’ 1-1 Toshiki Makimoto

PK:n painostusjakso lopulta palkittiin tasoitusmaalilla reilu kymppi ennen loppua. Rafael Lehtonen teki hienon nousun vasemmalta laidalta, hänen syöttönsä löysi boksista Florian Tronin, jonka laukauksen Robert Barton PIF-maalilla torjui, mutta irtopallossa ensimmäisenä ollut Toshiki Makimoto tökkäsi pallon varmasti verkon perukoille. “Toshille” ensimmäinen maali PK-paidassa.

87’ 2-1 Hiroki Nekado

PK:n painostus lopulta palkittiin myös voitto-osumalla. Jamaal Essoh sai pallon vasemmalle laidalle, josta hän hyökkäsi boksiin. Essoh sai jalkansa vapaaksi, ja laukoi terävän kudin kohti alanurkkaa, johon Barton venyi tielle. Jälleen PK-pelaajisto oli kuitenkin irtopalloilla ensimmäisenä ja tuore sopimuspelaaja Hiroki Nekado pääsi tuikkaamaan Punamustien voittomaalin.

Yhteenveto

Pargas IF:llä oli oma hallintajaksonsa avausjakson ensimmäisen noin 15 minuutin ajan, mutta vaarapaikoille pääsy oli tehtyä maalia lukuun ottamatta hankalaa. Vahvan paraislaisten alun jälkeen, ottelu kääntyi jatkuvasti enemmän Punamustille, ja tasoitusmaalin tekoon oli monta paikkaa. Muun muassa Oskari Kekkosella, Toshiki Makimotolla sekä Yassin Adamilla olivat omat paikkansa, mutta viimeistely-yritykset menivät joko ohi maalin tai kilpistyivät Robert Bartoniin.

Avausjakson loppupuolella PK:lle tuli jobin postia, kun Niklas Jokiniemi sai ikävän tällin nilkkaansa, ja hän joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen takia.

Toiselle puoliajalle PK tuli jälleen vahvasti peliin halliten kentän tapahtumia, mutta aikavälillä noin 55-65 minuutin kohdalla nähtiin vaikea ajanjakso kotijoukkueelta, ja PIF pystyi siirtämään ottelun painopistettä Punamustien puolustuspäähän. Kim Raimin suorittamat vaihdot kuitenkin toimivat hyvin, ja Ngabo Ndaziramiye, Florian Troni sekä Jamaal Essoh toivat uudenlaista ilmettä kentälle, ja olivat isossa osassa, että ottelu kääntyi Punamustien voitoksi.