Menu

Otteluraportti: PK-35 – VJS 0-0

Talin lauantai-illassa nähtiin tasainen koitos PK-35:n ja VJS:n välillä. Muutamista hyvistä tonteista huolimatta taisto päättyi maalittomaan.

Yhteenveto

Ottelu pelattiin 80 minuutin (2x 40min) otteluna kenttävuoron lyhyyden takia. Avausjakso oli hyvin tasainen, ja itse asiassa sarjatasoa alempana tulevalla kaudella pelaava VJS oli lopulta lähempänä maalintekoa. 

4. minuutilla Toshiki Makimoto sai jalkansa vapaaksi, mutta hänen laukauksensa meni niukasti ohi maalin. Vartti myöhemmin Makimoto alusti vahvan juoksunsa jälkeen tontin Oskari Kekkoselle, mutta Kekkosen laukaus meni yli maalin. 25. minuutin kohdalla VJS sai avausjaksonsa parhaan sauman, kun kulmapotkusta VJS-pelaaja oli jäänyt kulmassa turhan vapaaksi, mutta Felix Ferahyan venytti puskun eteen huipputorjunnan.

Vaihtojen kautta toisella nelikymppisellä PK otti enemmän peliä haltuunsa, mutta maalipaikoille pääsy oli hankalaa. Paljon harmaita hiuksia VJS-puolustukselle aiheuttanut Yassin Adam nousi 63. minuutilla vahvasti oikealta laidaltaan, ja muutaman pompun kautta pallo päätyi VJS:n maaliviivan tuntumaan, mutta vantaalaisten puolustus pystyi tilanteen hoitamaan. 10 minuuttia ennen loppua aktiivisesti peliin sisään tullut Valdrin Rashica sai jalkansa vapaaksi boksin reunalla, mutta entinen PK-veskari Toni Korkiakoski venyi todelliseen Urheiluruutu-torjuntaan Rashican oikeaan ylänurkkaan suuntautuneeseen laukaukseen.

Ottelun lopulla PK sai luotua vielä lisää painetta, mutta pallo ei tietään verkkoon löytäynyt. Näin lopputulos Talin lauantai-illassa oli maaliton.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi ottelun taiston tauottua seuraavin sanoin.

– Ihan näin yleisesti ensimmäinen asia viikon päätteeksi mikä tulee mieleen on se, että kundit ovat vetäneet erinomaisen viikon kokonaisuudessaan ja sitä ei yhden treenipelin tulos muuta mihinkään. Ensi viikolla jatketaan kovalla intensiteetillä ja sitten otetaan jalkaa pois kaasulta. Totta kai sitä toivoisi, että pelipäivänä pystymme rasituksesta huolimatta suoriutumaan paremmin yksilö- ja joukkuetasolla. Tänään oli haasteita.

– Kunnia VJS:lle, joka tuli röyhkeästi ja energisenä haastamaan meitä, emme kuitenkaan päässeet tänään lähellekään meidän haluttua tahtotilaa ja vaatimustasoa.

– Ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan liian staattinen, ei ihan löydetty oikeita hetkiä eri toimintoihin. Ei päästy tarpeeksi aggressiivisesti eteenpäin kentällä pallon kanssa. Eikä myöskään saatu heräteltyä joukkuetta vaadittavaan tunnetilaan ja se alkoi kertaantumaan ja näkymään monessa asiassa.

– Parannettiin toisella puoliajalla pelin loppua kohden ja olisin toivonut meidän rutiinitason noista hyökkäyksistä riittäneen muutamaankin maaliin, mutta tänään ei ehkä sitten ansaittukaan tehdä lopulta maalia. Nollapeli on aina nollapeli ja se oli ottelun positiivisinta antia.

– Nyt kun mukana oli muutamia kokeiluja, testipelaajia ja muutamia muutenkin vasta joukkueeseen liittyneitä pelaajia, niin tietyllä tapaa tilanne oli erilainen peilattuna aikaisempiin peleihin. Ja tarvitsemme malttia asioiden kanssa.

Kokoonpano

Felix Ferahyan – Otto Kouva (41’ Ayuub Abdi), Tomi Kurvinen, Joel Europaeus, Rinor Karaca (64’ Samuel Vuohtoniemi) – Niklas Jokiniemi (51’ Xhevdet Gela), Richard Florent (21’ Ngabo Ndaziramiye, 64’ Tommi Tainio), Oskari Kekkonen (51’ Valdrin Rashica) – Jamaal Essoh (41’ Yassin Adam), Toshiki Makimoto, Mustafa Beyai (51’ Aleksis Lehtonen). 

 

PK-35:n harjoitusotteluiden kauden on tarkoitus jatkua ensi lauantaina, mutta tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap