Menu

La 23.7. PK-35 – EIF 3-1 (0-0)

PK-35 palasi upeasti voittokantaan lauantaina, kun EIF kaatui komeasti MagneCit Areenalla lukemin 3-1. Maalittoman avausjakson jälkeen EIF meni johtoon toisen nelivitosen alussa, mutta Punamustat tulivat tasoihin ja lopulta myös ohi Luis Rodirguezin sekä Miguel Medinan maaleilla. Kauden kolmannelle voitolle viimeisen niitin iski lisäajalla Nuutti Tykkyläinen. 

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PK-35 – EIF 3-1 (0-0)

55’ 0-1 Xhevdet Gela

EIF hyökkäsi vasemmalta ja pallo tuli keskustaan Stanislav Efimoville, josta mies etsi tiloja laukaukselleen. Pallo pomppi hieman sattumalta takaisin vasemmalle Oskari Salliselle, josta Sallinen syötti nopeasti pallon noin 20 metriin Xhevdet Gelalle. Gelalla oli paljon tilaa loistavalla vetosektorilla, ja mieheltä lähtikin komea laukaus takanurkkaan ohi Otso Knuuttilan.

61’ 1-1 Luis Rodriguez (Marko Koskinen)

PK:n tasoitusmaali syntyi kulmapotkusta. Miguel Medinan kulma vasemmalta löysi takatolpan tuntumasta Marko Koskisen. Koskinen pudotti pallon hienosti topparikollegalleen Luis Rodriguezille, joka puski pallon voimalla maaliin ja PK:n tasoihin.

71’ 2-1 Miguel Medina (Omar Jama)

EIF rakensi peliään lyhyillä syötöillä alakerrasta, maalivahti Hemmo Riihimäen syöttö kohti Simon Lindholmia oli hyvin löysä ja siihen pääsi oivallisesti väliin Omar Jama. Jaman katko tuli suoraan Miguel Medinan jalkaan, ja kolumbialaiselta lähti nopea laukaus vasurilla takanurkkaan. 

90+3’ 3-1 Nuutti Tykkyläinen (Olmes Garcia)

PK puolusti omaa boksiaan uhrautuvasti, Pauli Kuusijärvi pääsi purkamaan ja pitkän pallon perään juoksi Olmes Garcia. Garcia juoksi pallon kiinni ja eteni sen jälkeen määrätietoisesti kohti boksia. Juuri vaihdosta kentälle tullut Nuutti Tykkyläinen juoksi tilanteeseen mukaan, ja Garcia löysikin Tykkyläisen maalin edestä ja JIPPO-kasvatilla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään EIF-maaliin. 

Yhteenveto

Ottelun avausjakso oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen. Kumpikaan maalivahti ei joutunut pahemmin töihin, mutta kummassakin päädyssä nähtiin jonkin verran vaarallisia hässäköitä. Avausjakson paras paikka tuli aivan avausjakson lopussa EIF:n Jakob Gottbergille, kun hän pääsi puskemaan vapaasti vapaapotkusta takatolpalta, mutta miehen pusku meni ohi selvästi ohi maalin. PK sai luotua vaaraa usein Yassin Adamin kautta oikealta, mutta viimeiset syötöt eivät avausjaksolla löytäneet kohdetta.

Toisen nelivitosen EIF aloitti terävästi ja sai hyvästä startista myös maalin palkinnoksi. PK kuitenkin saman tien takaiskun jälkeen aloitti paineen EIF:n päädyssä. Seuraavan 15 minuutin ajan PK oli ottelussa selvästi vieraiden edellä ja kahden maalin lisäksi PK:lla oli kolme muutakin erinomaista saumaa maalintekoon. Omar Jaman terävä laukaus meni niukasti ohi, Youness Rahimin vapaapotkun sekä Miguel Medinan lähietäisyydeltä lähteneen laukauksen torjui EIF-kassari Hemmo Riihimäki komeasti.

2-1-tilanteessa EIF sai painetta PK:n päätyyn, mutta Punamustien puolustus hoiti tilanteet erinomaisesti ja vierasjoukkue ei saanut luotua käytännössä yhtään todellista maalipaikkaa takaa-ajonsa aikana. 

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Pauli Kuusijärvi, Luis Rodriguez, Pauli Kuusijärvi, Matias Hänninen – Esa Terävä, Omar Jama (82’ Tommi Tainio) – Hussein Mohamed (59’ Mustafa Beyai), Youness Rahimi (59’ Miguel Medina), Yassin Adam (89’ Nuutti Tykkyläinen) – Olmes Garcia.

PK-35 AFTERMATCH

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen EIF-ottelussa.

– Onnistuimme isoissa teemoissa joita painotimme ennen ottelua, vaikka tarkoitus ei ollutkaan jahdata häviöasemasta. Omalla tapaa onnistuttiin kääntämään meitä vastaan sotineet asiat, pelien alut, loppu ja erikoistilanteet meidän puolelle ja lopputulos oli lopulta ansaittu palkinto myös näistä toteutuneista asioista.

– Ensimmäinen puoliaika oli puolin ja toisin kyttäilyä. Saatiin hyviä riistoja keskellä, mutta ei konkretiaa niistä ja jouduttiin vähän suunniteltua enemmän juoksemaan ilman palloa. Tehtiin kuitenkin iso työ heti alusta ja suojeltiin omaa boksia erinomaisesti heti alusta alkaen.

– EIF:n maalin jälkeen nostettiin kierroksia koko joukkueen toimesta ja päästiin pelin päälle. Se konkretisoitui lopulta pelin kääntämisenä johtoasemaan. Lopussa EIF sai painetta hieman meidän puolustusalueellemme, mutta puolustimme loistavasti oman maalin läheisyyden ja lopulta EIF ei saanut mitään konkreettista vaaraa luotua maalipaikkojen muodossa.

Seuraavat ottelut

Su 31.7. klo 18:30 MP – PK-35 @ Mikkelin Urheilupuisto
To 4.8. klo 19:00 PK-35 – TPS @ MagneCit Areena

Liput kotimatseihin Tiketistä. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap