Menu

La 18.6. PK-35 – JäPS 2-2 (2-0)

PK-35 avasi lauantai-illan ottelun todella terävästi ja ensimmäisellä puoliajalla JäPSin puolustuksella oli suuria ongelmia PK-hyökkäyksen kanssa. Ikävä kyllä toisella nelivitosella PK ei käyttänyt omia maalipaikkoja hyödykseen ja JäPS nousi dramaattisten vaiheiden jälkeen lopulta tasapeliin asti. Kauden toinen voitto siis lopulta huuhtoutui lauantai-iltaan heikon toisen jakson jäljiltä.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PK-35 – JäPS 2-2 (2-0)

16’ 1-0 Miguel Medina (Olmes Garcia)

Ottelun avausmaalissa Punamustien hyökkäys vei JäPSin puolustusta kauniisti. Janne Laihon epäonnistuneen avauksen katkaisi Matias Hänninen, joka syötti pallon nopeasti Yassin Adamille oikeaan laitaan. Adam jatkoi pallon linjan taakse Olmes Garcialle, jonka kääntö keskeltä löysi Miguel Medinan. Kolumbialaisella oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin ja PK:n edelle.

37’ 2-0 Yassin Adam (Olmes Garcia)

Ottelun toinen maali sai ensi askeleensa Rafael Zbindenin pitkästä avauksesta. Olmes Garcia voitti pääpallon ja pystyi jatkamaan pallon komeasti Yassin Adamille. Adam kikkaili komeasti JäPS-topparit Daniel Kepotin sekä Tino Palmaston kahville ja viimeisteli pallon komeasti takanurkkaan.

70’ 2-1 Tino Palmasto (rp.)

Noah Kaijasilta pelasi hieman huolimattomasti kulmapotkun jälkeisen tilanteen ja hän rikkoi Reza Heidaria. JäPS missasi ensimmäisen pilkun ottelussa, mutta toisen Tino Palmasto viimeisteli pallon varmasti ohi Rafael Zbindenin lähes oikeaan ylänurkkaan. 

85’ 2-2 Hedi Khayat

JäPS-hyökkäyksen päätteeksi pallo pomppi boksin nurkille Hedi Khayatille, jonka tarkka laukaus etunurkkaa kohti sujahti maaliin. 

Yhteenveto

Aikamoinen lauantai-illan trilleri nähtiin Pihlajamäen MagneCit Areenalla. 

Avausjakso oli Punamustilta vahvaa hallintaa. JäPS pääsi puolittaisiin tilanteisiin, mutta PK pystyi nuo tilanteet hoitamaan erinomaisesti. Kahden maalin lisäksi PK:lla oli muutama muu erinomainen mahdollisuus maalintekoon. Olmes Garcia oli millien päässä maalintekoa heti avausmaalin jälkeen Yassin Adamin alustuksesta, mutta kolumbialainen ei aivan ylettynyt palloon. Medinan illan toinen osuma oli todella lähellä 27. minuutin kohdalla, mutta miehen viimeistely meni vain napsun ohi takanurkasta. Romy Nevalaisella oli puskupaikka vapaapotkusta, mutta pusku meni niukasti yli.

Toinen nelivitonen kaiken muuttaa voi. PK:lla oli toisen puoliajan aikana kolmen erinomaista saumaa maalintekoon, ensimmäinen 2-0-tilanteessa ja kaksi paikkaa 2-1-tilanteessa. 2-0-tilanteessa Willem Haapiainen pääsi nokikkain Janne Laihon kanssa, mutta viimeistely Haapiaiselta ei onnistunut. 

Heti 2-1 kavennusmaalin jälkeen Mustafa Beyai’n maali oli vain millien päässä, kun miehen tarkka laukaus osui tolppaan, josta se kimposi vielä toiseen tolppaan ja ulos. Muutama minuutti tästä, niin Beyai kikkaili JäPS-puolustuksen läpi taidokkaasti ja Tino Palmasto joutui häntä rikkomaan. Pallo pisteelle, mutta Tommi Tainion rankkari osui ylärimaan. 

JäPSin ensimmäinen sauma maalintekoon oli tunnin kohdalla, kun Pauli Kuusijärven huolimattoman pelaamisen jälkeen hän rikkoi JäPS-pelaajaa boksissa. Antti Ulmasen rangaistuspotku lenteli kuitenkin Rapakiventielle asti, toivottavasti mahdollisesti ohi menneet autoilijat olivat hereillä. JäPSillä ei ollut maaliensa lisäksi kovinkaan vaarallisia maalitilanteita, vaikka hallinta järvenpääläisillä oli. 

Ottelun loppupuolella ottelun hallinta oli enemmän JäPSillä, mutta kamppailun päätteeksi huomasi hyvin, kumpi tulokseen oli tyytyväisempi. JäPS otti tasapelipisteen vastaan mielellään, Punamustille tulos oli valtava pettymys. 

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi ottelua sen päättymisen jälkeen seuraavasti.

– Teimme asioita erinomaisella tasolla ja sovitusti ensimmäisen puoliajan. Olen todella tyytyväinen pelaajien pelaamiseen, mutta etenkin meidän hyökkäysnelikon toimintaan, koska tiesimme, että se määrittelee onnistumista vahvasti.

– Tiedettiin tasan tarkkaan mitkä asiat määrittelevät pelin kulkua, ja kun toisella puoliajalla ei pystytty ihan pitämään kiinni vaadituista asioista, annettiin JäPS:lle mahdollisuus, jonka he käyttivät.

– Meillä oli mahdollisuus naulata peli ajoissa, jopa rankkarista, mutta tänään emme siinä onnistuneet ja se sylettää rankasti.

Seuraavat ottelut

PK-35:n ottelut jatkuvat Ykkösessä keskiviikkona. Juhannuksen jälkeen edessä on kova Suomen Cupin koitos HIFK:ta vastaan.

Ke 22.6. klo 18:30 KTP – PK-35 @ Arto Tolsa Areena
Ke 29.6. klo 19:00 PK-35 – HIFK @ MagneCit Areena (Suomen Cup)
La 2.7. klo 17:00 PIF – PK-35 @ Pajbacka, Parainen
Ke 6.7. klo 18:30 PK-35 – SJK Akatemia @ MagneCit Areena

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap