Menu

La 11.6. PK-35 – KPV 1-1 (0-0)

PK-35 ja KPV kohtasivat toisensa lauantaina hyvin aurinkoisella MagneCit Areenalla. Pihlajamäessä nähtiin hyvin tasainen kamppailu, joka lopulta päättyi loppujen lopuksi hyvin ansaittuun tasapeliin. 

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PK-35 – KPV 1-1 (0-0)

63’ 1-0 Yassin Adam (Patrick Aaltonen)

Ottelun avausmaali sai alkunsa PK:n erinomaisesta hyökkäyksestä oikealta laidalta. Matias Hänninen pelasi pallon laidalle, josta lähti Patrick Aaltoselta heti ensimmäisellä kosketuksella loistava matala keskitys, jonka Yassin Adam sijoitti varmasti maaliin ohi Sergey Lazarevin.

81’ 1-1 Sampo Rintala 

KPV:n tasoitusmaali tuli suhteellisen pitkän kokkolalaisten paineen jälkeen. Viime viikon Jaro-ottelussa ensimmäisen maalin Ykkösessä tehnyt Sampo Rintala hivuttautui Romy Nevalaisen selkäpuolelle, johon Rintala sai pallon ja viimeisteli pallon varmasti takanurkkaan ohi Rafael Zbindenin

Yhteenveto

Ottelun avauspuoliaika oli hyvin tasainen, vauhdikas, mutta maalipaikoilla kumpikaan joukkue ei mässäillyt. KPV sai muutaman paikan erikoistilanteista luotua. Kyle Curinga pääsi laukomaan kulman jälkitilanteesta, mutta jenkkipuolustajan laukaus meni hieman ohi. Jakson loppupuolella Patrick Byskata pääsi kokeilemaan vaparista ihan hyvältä paikalta, Rafael Zbinden venyi kuitenkin kelpotorjuntaan alanurkasta. 

PK pääsi useampaan otteeseen hyviin paikan puolikkaisiin avausjakson aikana, mutta heikomman puoleiset viimeiset ja sitä edeltävät ratkaisut pilasivat nämä tilanteet kerta toisensa jälkeen. 

Toiselle puoliajalle Punamustat tulivat hyvällä jalalla ja joukkue pystyi hallitsemaan alkuhetkiä toiselta nelivitoselta. Yassin Adamin maalin jälkeen paine kasvoi Punamustien päädyssä, ja vaikka KPV ei päässyt luomaan kovinkaan montaa huippupaikkaa, niin PK oli pakotettu puolustamaan, ajoittain erittäin syvällä.

Sampo Rintalan tasoitusmaalin jälkeen PK pääsi jälleen paremmin peliin mukaan myös hyökkäyspäässä, mutta viimeiset ratkaisut epäonnistuivat niin Nuutti Tykkyläisellä kuin myös Miguel Medinalla

PK-35 Kokoonpano

Rafael Zbinden – Nuutti Tykkyläinen, Tommi Tainio, Romy Nevalainen, Matias Hänninen – Omar Jama, Esa Terävä – Hussein Mohamed (71’ Mustafa Beyai), Patrick Aaltonen (71’ Miguel Medina), Yassin Adam (71’ Noah Kaijasilta) – Olmes Garcia.

PK-35 AFTERMATCH

Matsin jälkeen ottelun yhteen vetivät puolustaja Nuutti Tykkyläinen sekä Kim Raimi.

Nuutti Tykkyläinen:

– Huono maku jäi tästä päivästä, kun johto menetettiin, mutta emme tänään välttämättä olisi sitä voittoa edes ansainneet. Aika huono esitys oli meiltä tänään. Avausjakso oli suht tunnusteleva, mutta toisella puoliajalla matsi hieman aukesi. Saatiin tärkeä maali, mutta emme sen maalin jälkeen enää oikein pysytty pelissä mukana.

Kim Raimi:

– Varmasti molemmat joukkueet olisivat halunneet paremman tuloksen, mutta ei tässä kumpikaan varsinaisesti ansainnut enempää. Avausjaksolla me puolustimme hyvin ja pääsimme sellaisiin hyökkäyspaikkoihin, joihin halusimmekin. Siellä emme kuitenkaan onnistuneet ja kävimme tauollakin läpi niitä asioita, miten olisimme siellä parempia.

– Tulimme hyvin toiselle puoliajalle, teimme maalin, mutta annoimme KPV:n tulla takaisin peliin, kun meidän pelaamisemme rakenne hajosi. Se harmittaa itseäni todella paljon, koska me tehtiin sitä ennen asioita erittäin hyvin ja sovitusti. Saimme tasoituksen jälkeen luotua vielä painetta, mutta puristamme yläkerrassa tällä hetkellä hieman liikaa.

Seuraavat ottelut

Ensi viikolla edessä kaksi tärkeää kotimatsia. Nähdään Pihliksessä!

Ke 15.6. klo 19:00 PK-35 – SalPa @ MagneCit Areena (Suomen Cup)
La 18.6. klo 20:00 PK-35 – JäPS @ MagneCit Areena

Liput Punamustien kotiotteluihin.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap