Menu

Su 25.9. PK-35 – PIF 1-0 (1-0)

Sunnuntaina Pihlajamäessä ei nähty varsinaista suomalaisen jalkapalloilun klassikkoa, kun sarjasta jo putoamaan tuomitut PK-35 ja Pargas IF kohtasivat toisensa Ykkösen 25. kierroksen ottelussa. Hussein Mohamedin maali riitti Punamustille kolmeen sarjapisteeseen. 

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PK-35 – PIF 1-0 (1-0)

32’ 1-0 Hussein Mohamed (Olmes Garcia)

Pauli Kuusijärvi laittoi purkupallon omalta 16-rajalta kohti keskialuetta, Miguel Medina pääsi ykköspalloon käsiksi ja jatkoi sen maanmiehelleen Olmes Garcialle. Garcian akrobaattinen jatko löysi linjan taakse juosseen Hussein Mohamedin. “Huska” ryntäsi pallon kanssa boksiin, hassutti PIF-puolustaja Daniel Enqvistin ja laukoi pallon takanurkkaan ohi Olli Hakanpään

Yhteenveto

Ottelussa ei varsinaisesti herkuteltu huippupaikoilla, vaan molempien joukkueiden yritykset olivat suht vähissä. 25. minuutilla Tommi Tainion pallon menetyksen jälkeen, PIF:n Gino Berg hyökkäsi vahvasti vasemmalta sisään, Pauli Kuusijärvi kaatoi hänet aivan 16-rajan tuntumassa ja Juuso Vuorisen tuomiona tilanteesta oli rangaistuspotku. Yoonis Musen rankkari lähti kohti vasenta alanurkkaa, mutta laukaus lopulta suuntautui liiaksi keskelle ja Otso Knuuttila nappasi pilkun komeasti kiinni.

Rankkaria ja maalia lukuun ottamatta vaarapaikoille pääsy oli molemmissa päädyissä hyvin hankalaa. PK:n parhaita paikkoja ottelun toisella puoliajalla olivat Patrick Aaltosen hieman yli lentänyt laukaus sekä Olmes Garcian pusku ottelun loppupuolella, joka meni niukasti ohi Noah Kaijasillan keskityksestä. 

Paraislaisten maalipaikat ottelussa tulivat pitkälti kaukolaukauksista, mutta muun muassa Roope Kantolan sekä Yoonis Musen kokeilut menivät yli Otso Knuuttilan maalin. Vielä ottelun lisäajalla PIF sai kuitenkin luotua huipputontin tasoitukseen, kun kulmassa vapaaksi jäänyt Kasperi Nevä puski pallon kohti alanurkkaa, mutta Knuuttila venyi vielä hyvään torjuntaan, varmistaen samalla kauden toisen nollapelinsä. 

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Romy Nevalainen, Pauli Kuusijärvi, Tommi Tainio, Matias Hänninen – Yassin Adam, Patrick Aaltonen, Esa Terävä, Hussein Mohamed (83’ Noah Kaijasilta) – Miguel Medina (59’ Youness Rahimi), Olmes Garcia (88’ Florian Troni). 

PK-35 kommentit

Otso Knuuttilan kommentit ottelun jälkeen. 

– Oli aika rento tunnelma ennen matsia, kun tiedetään tilanteen olevan mikä se on. Semmoinen turha puristaminen oli poissa, joka näkyi hyvässä, mutta välillä myös vähän pahassa. Laatu ei ollut pallollisessa pelaamisessa koko aikaa aivan parasta mahdollista. Hyvä maali saatiin, ja muutama muukin paikka lisämaaleihin, mielestäni ihan ansaittu voitto.

– Me saimme joukkueena aika hyvin pidettyä PIF:n pois paikoilta avoimessa pelissä, juoksut pysyivät hyvin kontrollissa, eikä Piffenkään syystä tai toisesta niin hanakasti selustaan edes hyökänneet, vaikka jalkaa olisikin hyvillä paikoilla ollut auki. Linjan kanssa yhteistoiminta toimi kiitettävästi tänään.

– Kyllähän peli on aina peli, sellainen tietty lataus tulee jo itsestään, kun matsipäivä on. Rehellisyyden nimissähän se on sanottava, että oli tämä erilainen ja myös vaikeampi viikko, kun tiesimme tilanteemme. Se on psyykkisesti erilainen tilanne lähteä latautumaan, mutta alkuviikon jälkeen se tunnelma vähän rauhoittui ja kääntyi ihan hyväksi tekemäksi treenikentällä. Löysimme lopulta ihan hyvän vaihteen treeneihin ja se välittyi tänään ihan ok tuonne kentälle. 

– Kapteeni-Terävä sanoi hyvin ennen matsia, että se on ihan vain meistä kiinni, että millaisen maun jätämme tästä kaudesta meille pelaajille sekä seuraajillemme ja kannattajille. Se on nyt meidän homma hinata tämä homma loppuun asti ryhdikkäästi ja lähdetään tietenkin voittamaan kahta viimeistäkin matsia. 

Seuraavat ottelut

Ykkösen alemman jatkosarjan otteluita on vielä kolme kappaletta jäljellä, ja ensi lauantaina päätetään kotiotteluiden sarja Gnistania vastaan. Liput Gnistan-matsiin Tiketistä. 

La 1.10. klo 16 PK-35 – Gnistan
La 8.10. klo 16 SJK Akatemia – PK-35 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap