Menu

Ke 15.6. PK-35 – SalPa 1-0 (0-0)

PK-35 eteni keskiviikkoiltana komeasti Suomen Cupin puolivälieriin kaatamalla Salon Palloilijat kovan taistelun päätteeksi 1-0! Voitto tarkoittaa sitä, että juhannuksen jälkeisellä viikolla Pihlajamäessä on luvassa upea futisilta, kun Veikkausliigassa pelaava HIFK saapuu Pihlajamäkeen.

Kooste

Tässä kooste ottelussa.

Maalit

PK-35 – SalPa 1-0 (0-0)

57’ 1-0 Mustafa Beyai

Ottelun ainoa maali syntyi, kun toista puoliaikaa oli pelattu reilut kymmenen minuuttia. Willem Haapiainen onnistui voittamaan kovan kaksinkamppailun boksin tuntumassa ja hän pudotti pallon Noah Kaijasillalle, jolta lähti kova laukaus kohti alanurkkaa. SalPa-veskari Tatu Österlund venyi pallon tielle, mutta paluupallossa ensimmäisenä ollut Mustafa Beyai tuikkasi pallon läheltä varmasti maaliin. 

Yhteenveto

PK-35 lähti ottelun terävällä jalalla, ja varsinkin ottelun ensimmäinen noin 20 minuuttia olivat vahvaa Punamustien hallintaa. Kuitenkin aivan A-luokan maalipaikoille pääseminen oli hankalaa. Muutamia kertoja pallo pomppi vaarallisesti boksissa, mutta SalPa-puolustus onnistui tilanteet puolustamaan.

SalPa pääsi paremmin peliin mukaan, mitä pidemmälle kamppailu eteni. Salolaisten vaarallisimmat tilanteet avausjaksolla sekä koko ottelussa tulivat joukkueen hyökkääjän Elmo Heinosen vahvoista rynnistyksistä. PK:n puolustus topparipari Pauli KuusijärviRomy Nevalainen johdolla kuitenkin onnistui puolustamaan tilanteet hyvin, ja viimeisenä lukkona toiminut Otso Knuuttila hoiti loput. 

Punamustat toisella nelivitosella maalin jälkeen keskittyi enemmän puolustamiseen ja varmistamaan sen, että omissa ei kolise. 73. minuutilla SalPa sai vaarallisen hässäkän luotua boksiin, mutta muuten ei salolaiset päässeet luomaan oikein minkäänlaista vaarallista painetta Punamustien puolustusalueelle. Lopulta 1-0 loppulukemat kuvaavat varsin hyvin kenttätapahtumia. 

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Nuutti Tykkyläinen, Pauli Kuusijärvi, Romy Nevalainen, Viljami Isotalo (72’ Matias Hänninen) – Tommi Tainio (66’ Omar Jama), Esa Terävä – Mustafa Beyai (89’ Patrick Aaltonen), Muslim Markhiyev (46’ Yassin Adam), Noah Kaijasilta – Willem Haapiainen (89’ Olmes Garcia).

PK-35 AFTERMATCH

Matsin jälkeen ottelun yhteen vetivät Willem Haapiainen, Noah Kaijasilta, paluun Pihlikseen tällä kertaa vierasjoukkueen paidassa tehnyt Ronias Yacoob sekä päävalmentaja Kim Raimi.

Willem Haapiainen:

– Kovaa taistelua, ei kauheasti maalipaikkoja, mutta käytimme meidän maalipaikan tänään hyödyksi. Vastustaja pelasi aika tiiviisti, emme saaneet avausjaksolla luotua maalipaikkoja, ja sitä kautta peli oli vähän nihkeää.

Noah Kaijasilta:

– Kyllähän HIFK:n kohtaaminen on erittäin hienoa, ja se varmasti herättää paljon tunteita meidän pelaajissa, joilla on pitkä historia sieltä. En ole aikaisemmin ollut kahdeksan joukossa Suomen Cupissa ja kiva päästä kohtaamaan vähän kovempi jengi. Hyvät fiilikset tulevasta.

Ronias Yacoob:

– Tuntuihan se oudolta pelata Pihliksessä vastustajan paidassa PK:ta vastaan, mutta tätä tämä on, elämä vie eri paikkoihin ja nyt olen iloinen, että olen Salossa. Oli outoa ja tuntui väärältäkin pelata PK:ta vastaan täällä, mutta samalla oli erittäin siistiä tulla tänne ja pelata kavereiden edessä. 

Kim Raimi:

– Voitto oli tänään ainoa tavoite, ja saimme sen tänään mukaan, pääsimme kahdeksan joukkoon ja saamme tänne kotiin hienon tapahtuman HIFK:ta vastaan.

– Ensimmäinen 25 minuuttia olivat tänään hyviä. Saimme pystyjuoksuja ja murtautumisia boksiin, varsinkin oikea laita toimi hyvin. Hukkasimme kuitenkin sen momentumin, lähdimme etsimään eri reittejä, joka ei toiminut niin hyvin. Se on ihan totta, että meidän pitää pystyä luomaan enemmän maalipaikkoja, se lähtee ihan laatutekijöistä, syöttöjen ja keskitysten laadusta, onko meillä pelaajia boksissa silloin, kun pitää.

– Toisella puoliajalla valuimme jollain tapaa ehkä turhankin paljon, mutta onnistuimme pelin kontrolloimaan hyvin ja pystyimme puolustamaan hyvin johtoasemaa. 

– Kokonaisuudessaan emme saa jäädä nyt kiinni meidän hankalaan alkukauteen, vaikka se tuo tietyllä tapaa lisää painetta voittaa otteluita. Meillä on edellisestä viidestä ottelusta yksi tappio, joten kyllä me olemme nyt ihan oikealla tiellä sen suhteen. Meillä ei ole tarvetta työntää päätä pensaaseen tämän hetken pelaamisemme takia. Otamme tästä illasta hyvät asiat mukaan ja lauantaina lähdemme jälleen jahtaamaan kolmea pistettä. 

Seuraavat ottelut

Lauantaina edessä on tuplapelipäivä Pihliksessä, kun ensiksi naiset kohtaavat Ilveksen klo 14:30 käynnistyvässä ottelussa ja klo 20 Pihlajamäkeen saapuu Järvenpään Palloseura.

Heti juhannuksen jälkeen edessä on todella hieno futisilta, kun HIFK saapuu vieraaksemme Suomen Cupin puolivälierään. Lisäinfot tuon ottelun tiimoilta on tulossa lähiaikoina. 

La 18.6. klo 20:00 PK-35 – JäPS @ MagneCit Areena
Ke 22.6. klo 18:30 KTP – PK-35 @ Arto Tolsa Areena

Liput Punamustien kotiotteluihin.

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap