Menu

Ke 6.7. PK-35 – SJK Akatemia 2-0 (2-0)

Kauden toinen voitto plakkariin! Punamustien voitottomien otteluiden putki katkesi keskiviikkona MagneCit Areenalla, josta SJK Akatemia joutui poistumaan tällä kertaa tappio niskassaan. Illan sankarin Hussein Mohamedin avausjaksolla isketyt kaksi osumaa riitti kolmeen sarjapisteeseen.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

PK-35 – SJK Akatemia 2-0 (2-0)

27’ 1-0 Hussein Mohamed (Patrick Aaltonen)

Avausmaali oli upea taidonnäyte Hussein Mohamedin osaamisesta! Somalian maajoukkuemies otti komeasti korkean pallon mukaansa ja haastoi itsensä boksiin. Sen jälkeen “Huskalta” nähtiin Teemu Pukin patentoima viimeistelysuoritus. Pieni harhautus keskelle, jonka jälkeen puolustajan jalkojen välistä terävä vasemman jalan laukaus kohti etunurkkaa, pallo maaliin ja kädet kohti taivasta!

31’ 2-0 Hussein Mohamed (Esa Terävä)

Punamustien toinen osuma lähti komeasti rakentumaan oikealta laidalta. Miguel Medina sekä Yassin Adam pelasivat taitavasti yhteen, jonka johdosta Adam pääsi rynnimään oikealta läpi. Adam teki itselleen keskitystilaa ja lähetti pallon boksiin, jossa se tuli parin pompun kautta suoraan Esa Terävän jalkaan. Kapteeni pudotti pallon Hussein Mohamedille, jonka kovaan laukaukseen sai SJK-maalivahti Topi Säilynoja kättään väliin, mutta pallo jatkoi silti vastustamattomasti tietään maaliin. 

Yhteenveto

Ykkösen 13. kierroksen ottelu oli kokonaisuudessaan hyvin vahvaa Punamustien hallintaa. Jo ennen ottelun maaleja kotijoukkueella oli muutama oivallinen maalipaikka, joista Miguel Medinalla paras, kun hän pääsi nokikkain Topi Säilynojan kanssa. Medinan viimeistely meni kuitenkin napsun ohi takanurkan. Myös Hussein Mohamedilla ja Yassin Adamilla oli omat paikkansa jo ottelun alkupuoliskolla. Kokonaisuudessaan avausjakso oli hyvin vahvaa Punamustien hallintaa.

Toiselle nelivitosella ottelu ehkä hieman tasaantui, mutta rehellisyyden nimissä PK:n kolmas osuma oli huomattavasti lähempänä, mitä SJK:n kavennus. Patrick Aaltosella, Medinalla, Mohamedilla ja myös Nuutti Tykkyläisellä oli saumansa lisämaalien tekemiseen, mutta miesten viimeistelyt jättivät tällä kertaa toivomisen varaa. Sillä ei kuitenkaan ottelun voittajan varmistumiseen ollut merkitystä.

PK-35:n puolustus pelasi erinomaisesti SJK:n nuorta joukkuetta vastaan, ja maalivahti Otso Knuuttila nappasi Ykkösen uransa ensimmäisen nollapelin lopulta suht kevyen iltapuhteen jälkeen. 

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Pauli Kuusijärvi, Marko Koskinen, Viljami Isotalo (68’ Matias Hänninen) – Nuutti Tykkyläinen, Esa Terävä, Omar Jama, Patrick Aaltonen – Hussein Mohamed (74’ Olmes Garcia), Miguel Medina (74’ Youness Rahimi), Yassin Adam (90+3’ Mustafa Beyai). 

PK-35 AFTERMATCH

Ottelun jälkipeleillä kävivät pelaajista Otso Knuuttila, Marko Koskinen, Hussein Mohamed sekä päävalmentaja Kim Raimi

Otso Knuuttila:

– Kivaa oli pelata! Hanskoja ei juuri tarvittu, olimme joukkueena raikkaalla jalalla liikkeellä, voitimme kaksinkamppailuja ja syötöt napsuivat hyvin. Pidimme ottelun hyvin meidän käsissä, emme päästäneet SJK:ta oikein millään tavalla pelin päälle missään vaiheessa, vaan olimme isäntiä tänään kentällä ja otimme vakuuttavat kolme pistettä.

Marko Koskinen:

– Jokainen minuutti on tällä hetkellä aika rankka, mutta kivaa on jälleen pelata! Onhan tässä matkaa vielä parhaaseen kuntoon, mutta hyvät äijät vierellä auttaa. Jojoa (Muzinga) vastaan pelaaminen oli vähän pelottavaa, se pääsee koska vaan niin lujaa, mutta onneksi ei tänään vauhtiin päässyt.

Hussein Mohamed:

– Erittäin hyvä, että pääsin tekemään tänään kaksi maalia, itseluottamus nousee varmasti tästä. Tärkeintä on kuitenkin nyt, mitä me joukkueena tuolla kentällä tehdään. Otimme tänään tärkeät kolme pistettä, ja nyt me tarvitaan näitä lisää. 

Kim Raimi:

– Kauden ehjin ysikymppinen, olen ylpeä joukkueesta. Paraisilla oltiin jotenkin käsijarru päällä, joten tänään painotettiin, että ollaan heti alusta asti halutaan olla aggressiivisia pallottomana ja mielestäni painostettiin todella hyvin SJK:n vahvuudet kokonaan pois. Hyökkäävät pelaajathan sen tietenkin aloittaa, mutta koko joukkue teki kovaa duunia siinä.

– Me loimme kolme huippupaikkaa jo ensimmäiseen 15 minuuttiin, niistä ei osuttu, mutta onneksi jatkoimme painetta ja lopulta Huska teki kaksi hienoa maalia. Ensimmäinen jakso oli siinä mielessä erinomainen, ei SJK:lla ollut oikeastaan mitään jakoa sen aikana.

– Toinen jakso oli vähän erilainen, SJK nosti vähän prässiä, jonka takia me valuimme hieman alemmas. Me pääsimme kuitenkin etenemään, kun Esa Terävä oli kohdepelaajana, eikä SJK tuntunut siihen löytävän lääkkeitä. Pystyimme aika hyvin muuntautumaan siihen SJK:n uuteen sapluunaan ja sitä kautta ottelu oli kontrollissamme koko ajan. 

Seuraavat ottelut

Kauden toisen voiton siivittämänä on kiva lähteä kohti Lappeenrantaa!

Su 10.7. klo 18:30 PEPO – PK-35 @ Kimpisen Stadion
La 16.7. klo 17:00 PK-35 –  FF Jaro @ MagneCit Areena
La 23.7. klo 17:00 PK-35 – EIF @ MagneCit Areena

Liput kotimatseihin Tiketistä. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap