Menu

Ma 6.6. TPS – PK-35 2-0 (1-0)

Punamustat matkustivat maanantaina Turkuun ja Veritas Stadionille, jossa sarjassa ennen iltaa kolmannella sijalla majaillut TPS isännöi PK:ta. Turkulaiset olivat tällä kertaa liian hankala vastus Punamustille, ja lopputulos Kupittaan nurmella olivat lopulta Tepsin eduksi 2-0.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

TPS – PK-35 2-0 (1-0)

31’ 1-0 Roope Pakkanen

TPS iski pallon maaliin heti ensimmäisestä paikan puolikkaastaan. Daniel Rantasen laatukulmaan päänsä sai etutolpalta väliin Roope Pakkanen, jonka komea pusku liiteli takanurkkaan, vaikka Rafael Zbinden kättään hieman sai väliin.

90+1’ 2-0 Simo Roiha (rp.)

Simo Roiha viimeisteli ottelun loppuluvut pilkulta varmasti oikeaan alanurkkaan ja laittoi Hunajatat soimaan vielä toistamiseen Kupittaan illassa. Roihaa pilkkuun johtaneessa tilanteessa hieman tuuppasi kroppaan Pauli Kuusijärvi ja Roihan kaatumisen jälkeen erotuomari Oskari Hämäläinen näytti palloa pisteelle.

Yhteenveto

Ottelun avausjaksolla oli erittäin selkeä pelin kuva. TPS piti palloa, kun PK satsasi vastahyökkäyksiin. Kumpikaan joukkue ei maalipaikoilla varsinaisesti juhlinut. Kotijoukkueella oli yksi puolittainen tilanne heti avausmaalin jälkeen, mutta yhtäkään torjuntaa avausjaksolle ei Rafael Zbindenille merkitty.

PK pystyi luomaan muutaman kelpo maalipaikan. Noah Kaijasillalla sekä Esa Terävällä oli omat paikkansa, mutta kumpikaan ei maalinteossa onnistunut.

Toinen nelivitonen oli Punamustilta varsin oivallista pelaamista aina noin 80 minuutille asti. PK pystyi luomaan painetta TPS-alueelle, ja puolittaisia tilanteita kotijoukkueen maalilla oli monia. Olmes Garcialle siunaantui kenties PK:n kaksi parasta maalipaikkaa. Viimeinen ja sitä edeltävä ratkaisu olivat kuitenkin liian usein epäonnistuneita hyökkäyksissä. Myös TPS:llä oli myös pari hyvää maalipaikkaa maalintekoon, mutta Rafael Zbinden otti muutaman erinomaisen kopin.

Viimeisen kympin aikana TPS:n prässi toimi hyvin ja PK ei päässyt hyökkäyspuoliskolle oikein millään tavoin kontrolloidusti. Lopulta Tepsin vahvan paineen siivittämänä syntyi joukkueen toinen osuma ja lopulta myös ottelun lopullinen ratkaisu.

PK-35 Kokoonpano

Rafael Zbinden – Nuutti Tykkyläinen, Pauli Kuusijärvi, Romy Nevalainen, Matias Hänninen (70’ Viljami Isotalo) – Omar Jama (70’ Tommi Tainio), Esa Terävä – Hussein Mohamed (77’ Willem Haapiainen), Noah Kaijasilta (46’ Mustafa Beyai), Yassin Adam – Olmes Garcia.

PK-35 AFTERMATCH

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa paikalla olivat päävalmentaja Kim Raimi sekä kapteeni Esa Terävä.

Kim Raimi:

– Ensimmäiselle jaksolle lähdettiin puolustuksen kautta ja odotimme tiettyjä TPS:n virheitä ja hukattiin sen aikana noin 4-5 huipputransitiota heikkoihin ratkaisuihin. TPS on hyvä erikoistilannejoukkue ja ikävä kyllä peli myös ratkesi siihen tänään.

– Toisella puoliajalla meillä oli hyvä jalka ja olen ylpeä meidän toisen puoliajan pelaamiseen. Oli meillä muutama paikka ja monia aihioita. Ei tässä kuitenkaan auta selitellä, TPS oli maalin verran parempi, joten näillä mennään.

Esa Terävä:

– Kaksijakoinen ottelu. Ensimmäisellä jaksolla jouduttiin toisinaan puolustaa aika syvällä, ja vaikka meillä oli muutamia hyviä saumoja hyökätä, niin TPS hallitsi peliä. Toinen jakso oli meiltä parempi, pystyimme pelirohkeuden kautta aiheuttamaan harmaita hiuksia Tepsille. Harmi, että tänään ei kuitenkaan saatu maalia aikaiseksi.

Seuraavat ottelut

Punamustilla on seuraavaksi edessä kova kolmen kotiottelun putki! Tavoitteena on napata kuusi sarjapistettä sekä Suomen Cupin puolivälieräpaikka!

La 11.6. klo 17:00 PK-35 – KPV @ MagneCit Areena
Ke 15.6. klo 19:00 PK-35 – SalPa @ MagneCit Areena (Suomen Cup)
La 18.6. klo 20:00 PK-35 – JäPS @ MagneCit Areena