PK-35:n 2009 syntyneet pojat lähtivät 18 pelaajan ja kolmen peliryhmän voimin perjantai-iltana 7.10 kohti Tallinnaa ja Harju Cupia. Laivalla vietetyn yön jälkeen käytiin hotellilla aamiaisella, hypättiin bussiin ja suunnattiin kohti pelipaikkaa Laagri school stadiumia.

Turnaus oli yksipäiväinen ja siihen osallistui yhteensä 12 joukkuetta. Meidän kaikki ryhmät oli sijoitettu eri alkulohkoihin. Alkulohkojen jälkeen jatkopeleihin selvisivät punainen ja musta ryhmä, mutta epäonnekseen ryhmät kohtasivat toisensa jo puolivälierässä. Tästä keskinäisestä mittelöstä välierään selvisi punainen ryhmä ja puhtaasti alkulohkon hoitaneen mustan taival päättyi puolivälieriin. Valkoinen ryhmä pelasi itsensä hienosti b-finaaliin.

Välierässä punainen ryhmä kohtasi FC Floran ja vastustajan viimehetken tasoituksen jälkeen edessä oli rangaistuspotkukilpailu. PK-35:n pojat hoitivat kuitenkin elämänsä ensimmäisen rankkariskaban tyylillä ja jokaisen kolmen vetäjän onnistuttua oli edessä finaali. Finaalissa vastaan tuli viime vuoden mestari FC Ararat, joka oli tiukan väännön jälkeen parempi luvuin 1-2. Häviön jälkeen ei kyyneliltä vältytty, mutta kauaa ei tappiota jääty murehtimaan, sen verran riehakas oli tunnelma paluumatkalla hotellille. Illalla majoituspaikkana toimineen Kalev Span vesiliukumäet ja porealtaat antoivat pojille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä myös kentän ulkopuolella.

Sunnuntaina ennen paluumatkaa oli vielä edessä ystävyysottelut Nömme Kaljua vastaan. Hienosti jaksoivat nuoret futarit keskittyä edellisen päivän rutistuksen jälkeen ja kentällä nähtiinkin hienoja joukkue- ja yksilösuorituksia.

Kotiin palasi sunnuntai-iltana joukko väsyneitä, mutta varmasti tyytyväisiä futarinalkuja monta kokemusta rikkaampana.

 

PS. Lisää tunnelmia matkalta löydät myös joukkueen facebook-sivuilta