Menu

Paikallisotteluhuumaa Töölössä perjantaina!

Kiffen sekä PK-35 ottavat mittaa toisistaan perjantai-iltana Töölön Pallokentän historiallisella näyttämöllä klo 19. Bolliksen komea iltavalaistus ja kelpokunnossa oleva ensimmäisen vuoden luonnonnurmi takaavat perjantaina varmasti hienon jalkapalloillan. Panoksia ei perjantai-illan ottelusta puutu, kun molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi pisteitä nousutaisteluissa.

PK-35 palasi voittokantaan viime lauantaina, kun PPJ kaatui Eero Karjalaisen loppuhetkien osumalla 1-0. Tärkein anti lopulta PPJ-ottelusta oli luonnollisesti täysi pistepotti, mutta pelin aikana esiin nousi hyvin toimivia sekä kehitettäviä asioita. Päävalmentaja Kim Raimi avaa niitä hieman.

– Pallo liikkuu harjoituksissa ajoittain erinomaisesti koko joukkueen toimesta, mutta peleissä puristetaan hiukan pallon kanssa, vaikka pyrkimys on tehdä täysin samoja asioita kuin harjoituskentälläkin. Tietynlaisia väläyksiä mukaan kuitenkin mahtuu, sillä jokaisen pelin sisällä on todella vahvojakin hetkiä pallon kanssa.

– Haluamme lisätä vauhtia ja päättäväisyyttä tiettyihin hetkiin pelin sisällä. Olemme käyneet myös pallollisen pelaamisen periaatteita läpi, jotta saisimme lisättyä vielä uhkaa ja monipuolisuutta etenemiseen. Pääsääntöisesti kuitenkin viime peleissä olemme pystyneet kontrolloimaan varsin hyvin hetkiä jolloin pallon olemme menettäneet.

Punamustajoukkue matkustaa luottavaisin mielin perjantai-illaksi Kiffenin vieraaksi.

– Pyritään minimoimaan kaikki ulkoiset ärsykkeet ja keskittymään parantamaan tiettyjä tärkeitä asioita viime viikosta. Olemme kuitenkin onnistuneet tietyissä asioissa vaikeissakin peleissä ja se on pelaamisemme tietynlainen peruskivi tällä hetkellä.

PK-35 ja Kiffen kohtasivat toisensa edellisen kerran heinäkuussa, jolloin ajoittain rankassa kaatosateessa pelatussa ottelussa lopulta Tomi Kurvisen puskuosuma jäi matsin ainokaiseksi 82. minuutilla. Tuon ottelun jälkeen Kiffen antoi kenkää päävalmentajalleen Mako Tukiaiselle, jonka korvasi hänen apunaan aiemmin toiminut Juuso Kevari. Kevarin päävalmentajan pesti alkoi positiivisesti neljällä voitolla, ja vielä niukan Klubi 04-tappion jälkeen Mustat Hurmurit kaatoivat juhlaottelussaan Reippaan 2-1. Viime viikkoina Kiffenin tuloskunto on kuitenkin romahtanut, ja alla on kolme selvää tappiota, kun pitkät reissupelit Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi (0-3) sekä Joensuuhun (0-4) eivät tuottaneet toivottua tulosta, ja pari viikkoa sitten peräpään Futura haki kovan 3-1-voiton Bollikselta. Selvää on, että Kiffen varmasti lähtee sisuuntuneena perjantain otteluun tappioputkeaan lopettamaan.

Punamustat taistelee edelleen kovaa Ykkösliigan karsintapaikasta, joka on tällä hetkellä paremman maalieron turvin JIPPO:n käsissä. Myös lohkovoitto on edelleen haarukassa, koska HJK Klubi 04 on sarjassa ainoastaan kahden pisteen päässä, neljä ottelua ennen kauden päätöstä. Päätöskierroksella odottavan PK-35 – HJK Klubi 04-ottelun lisäksi myös Klubi 04 ja JIPPO kohtaavat toisensa vielä parin viikon kuluttua.

Kiffen taistelee vielä Ykkösen karsintoihin pääsystä. Käytännössä se tarkoittaa TOP5-sijaa, ja juurikin sijalla viisi Kiffen on tähän kierrokseen lähtiessä, kun nousukiidossa puksuttava PEPO on noussut jo sarjan 4. sijalle (tasapisteisiin Kiffenin kanssa). Ainoastaan pisteen päässä PEPO:sta ja Kiffenistä majailevat PKKU ja Reipas, eivätkä myöskään PPJ, NJS tai Atlantis/Akatemiakaan vielä liian kaukana ole. Loppukaudesta on tulossa herkullinen myös sen osalta, mitkä joukkueet onnistuvat TOP5:een itsensä pelaamaan.

Kokoonpanotilanne

Valdrin Rashica kärsii pelikieltoa perjantaina korttitilin täyttymisen takia. Lisäksi PPJ-ottelussa jo paluun tehneen Shunta Uchiyaman pelaaminen on hyvin epätodennäköistä. Vuorostaan paluun kokoonpanoon tekevät pelikieltonsa lusineet Xhevdet Gela sekä Mustafa Beyai. Myös Yassin Adam ja Tommi Tainio ovat päävalmentaja Raimin käytettävissä jälleen huomisessa ottelussa. Kevin Ingolin paluu kokoonpanoon on mahdollista, mutta vielä epävarmaa.

Info

Kiffen – PK-35
Pe 15.9. klo 19
Töölön Pallokenttä

Kiffenin otteluennakossa lisätietoja ottelutapahtumasta.

Paikalla on jälleen odotettavissa myös vankka Punamusta vieraskannatus – meteliä pönttöön ja pisteet Pihlikseen! C’mon PK!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap