Menu

Painonet Oy ja PK-35 aloittavat yhteistyön!

Painonet Oy ja PK-35 haluavat tukea liikkumisen iloa sekä antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden yhdessä tekemiseen ja jalkapalloilijana kehittymiseen.

”On upeaa päästä mukaan ammattimaiseen toimintaan, joka samalla on kuin perhe. Liikkuminen ja iloinen yhdessä tekeminen ovat tärkeä osa hyvinvointia ja sitä haluamme olla tukemassa. Mahdollisuus harrastaa on jokaisen oikeus, ja osalle harrastajista seuran tuki on jopa tilaisuus tehdä jalkapallosta itselleen ammatti; pelaajana tai vaikka valmentajana”, kertoo Painonet Oy:n toimitusjohtaja Janne Räihä.

”Seurana olemme erityisen innoissamme saatuamme Painonet:n kumppaniksemme. Yhteistyön alkumetreillä olemme jo huomanneet kuinka voimme hyödyntää toisiamme omilla tonteillamme. Tarkoittaa, että voimme hyödyntää erilaisia palveluita ja mikä parasta – saamme kaikki painotuotteet helposti, nopeasti ja edullisesti! , kertoo PK-35 Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tapio Rostedt.

Painonet on vuonna 1979 perustettu suomalainen digipainatuksen edelläkävijä. Tuoteportfoliomme sisältää kaikki pienpainotuotteet aina käyntikorteista, julisteisiin ja rolluppeihin monipuolista tarraosaamistamme unohtamatta. Yksityisille suunnatun verkkokaupan lisäk

si asiakaspalvelumme tukena on yrityksille suunnattu helppokäyttöisen VIPnet-tilausjärjestelmä. Osa Mailhouse-konsernia pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki printtiviestinnän, suoramarkkinoinnin ja postituksen ratkaisut tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap