Menu

Palokärjet möyhensivät PK-35:n

PK-35:n 17 ottelun mittainen tappiottomien otteluiden putki katkesi sunnuntaina, kun NJS kaatoi Punamustat selvin 5-2-lukemin Klaukkalan Urheilualueen nurmella. 

NJS – PK-35 5-2 (2-0)
15′ 1-0 Akseli Lehtojuuri
43′ 2-0 Lauri Pastinen
55′ 2-1 Toshiki Makimoto
74′ 3-1 Lauri Pastinen
81′ 4-1 Aleksi Kallio
86′ 4-2 Kevin Ingoli
88′ 5-2 Kauri Koivunen

Kokonaisuudessaan Klaukkalan sunnuntai-iltapäivä oli Punamustille hyvin vaikea. Joukkueen hyvin viime kuukaudet toiminut puolustus ei pysynyt NJS:n vikkelien hyökkääjien perässä, ja NJS pääsi hyökkäämään tiloihin tuhoisin seurauksin. Myös PK onnistui luomaan ottelussa tekopaikat enempiinkin osumiin, mutta ruuti ei ollut tällä kertaa tarpeeksi märkää. Toisaalta viidellä päästetyllä osumalla voittaminen on liki mahdotonta.

Kommentit

Päävalmentaja Kim Raimin ajatukset ottelun jälkeen olivat luonnollisesti pettyneet.

– Lyhyesti tiivistettynä, tänään ei onnistunut lähes mikään millä voi olettaa voittavansa pelejä. Teimme toki kaksi maalia jolla pitäisi olla aina mahdollisuus voittaa, mutta muuten ei tästä päivästä positiivista jäänyt liiemmin käteen minkään asian suhteen. Pallolla olimme haavoittuvaisia liian helposti, ilman palloa olimme perässä jatkuvasti.

– Käännetään katseet samantien kohti tulevaa viikkoa, tämä ryhmä tulee täysin eri meiningillä viimeiseen kotiotteluun, sen pystyn lupaamaan.

– Näissä peleissä ei riitä että pelaa hyvin 25 minuuttia. NJS:lle hatunnosto, he olivat tänään nälkäisiä ja hyviä, mutta meidän pitää nostaa omaa tasoa. Ja tulemme sen tekemään.

 

 

PK-35:n runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 7. lokakuuta, kun HJK Klubi 04 saapuu Pihlajamäkeen. Ottelun panos on selvä, voittaja etenee Ykkösliigan karsintaan Kakkosen lohkojen parhaana lohkokakkosena, häviäjä joutuu tyytymään Ykkösen karsintoihin. Punamustilla on siinä mielessä etulyöntiasema kamppailuun lähdettäessä, että tasapeli riittää PK:lle kakkospaikkaan.

Tätä matsia et halua missata – liput Pihliksen jännittävään lauantai-iltapäivään Tiketistä!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap