Menu

Paluu kotiin lauantaina – Ykkösliigacupin finaalipaikka jaossa

Monen kuukauden odotus on ohi ja pääsemme korkkaamaan Algeco Areenan ensimmäistä kertaa tähän vuoteen. PK-35 – SJK Akatemia-ottelu käynnistyy Pihliksessä klo 14. Järjestämme myös pregame-tapahtuman, joka starttaa Algeco Areenan VIP-tilassa klo 12. Tervetuloa Pihlikseen!

Tätä on odotettu jälleen pitkä harjoituskausi ja loputtomalta tuntunut talvi, nimittäin PK-35 viilettää jälleen Pihlajamäen kentällä huomenna lauantaina. Harjoituskausi ei ole vielä varsinaisesti ohitse, onhan kauden alkuun kuitenkin vielä aikaa kolmisen viikkoa, mutta Algeco Areenan keinonurmi on sen verran mukavasti talvehtinut, että pelit päästään käynnistämään jo heti näin maaliskuun loppupuolella. Edessä on Ykkösliigacupin välieräottelu ja panoksena finaalipaikka. Tämän ottelun voittaja etenee finaaliin, joka pelataan lauantaina 6. huhtikuuta toisen välierän, FF Jaro – JäPS-ottelun voittajan kotikentällä.  

Punamustien joukkue harjoitteli kuluneella viikolla keskiviikkona ja perjantaina Pihlajamäessä, ja se on antanut entisestään uutta virtaa joukkueelle kauteen valmistautumiseen.

PK eteni Ykkösliigacupissa välieriin lohkovoittajana, kun neljästä lohko-ottelusta tilille kertyi kolme voittoa ja yksi tappio. Avausottelussa tullutta MP-tappiota seurasivat voitot JäPSistä, KTP:sta sekä JIPPO:sta, joten tuloksellisesti lohkovaihe oli mukavan nousujohteinen. Pelillisesti lohkovaiheen ottelut olivat pääsääntöisesti hyvin tasaisia, mutta PK oli maalipaikoissaan tehokaampi, mitä kaveri. Viime viikonlopun harjoitusottelussa JäPSiä vastaan PK pelasi tuloksellisesti ja myös pelillisesti varsin vahvan ottelun, kun Talissa loppunumerot kirjattiin 4-1-lukemiin. 

Päävalmentaja Kim Raimi ennakoi tulevaa viikkoa seuraavin ajatuksin.

– Hienoa päästä kotikentälle ja ulos pelaamaan. Kotkassa jo huomasi, että ulkona pelatut ottelut ovat aina lähempänä sitä mitä kaudella on luvassa. Ollaan myös päästy harjoittelemaan ja ottamaan tuntumaa kenttään muutaman harjoituksen verran. Hienoa työtä usealta ihmiseltä, että kenttä on saatu pelikuntoon!

– Lähdetään luonnollisesti jatkamaan sitä putkea mihin viime vuonna kotona jäimme. Vastassa on varmasti kova haaste, paljon nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joiden liikekapasiteetti on hyvällä tasolla ja he osoittivat jo viime vuonna kykenevänsä pelaamaan pallolla varsin laadukasta jalkapalloa. Tiedetään kuitenkin meidän omat mahdollisuutemme varsin hyvin ja luotto joukkueeseen kasvaa viikko viikolta jokaisella.

– Saatiin hyvin minuutteja kaikille viime viikonloppuna ja myös paljon onnistumisia. Muutamia poissaoloja tai puolikuntoisuuksia joukkueessa edelleen on, mutta vaikeita valintoja joutuu silti jo tässä vaiheessa tekemään kokoonpanon suhteen.

Vastustajana SJK Akatemia

Arttu Aromaan luotsaama SJK Akatemia kuuluu ehdottomasti ennen Ykkösliigakauden alkua sarjan vahvimpiin joukkueisiin. Viime kaudella nuori seinäjokisten joukkue oli, uskomatonta kyllä, minuutin päässä Veikkausliigakarsinnasta. Noh, Veikkausliigaan joukkue tuskin tulee tämänkään kauden jälkeen nousemaan, mutta Aromaan joukot tulevat varmasti tekemään runsaasti kiusaa ihan kaikille sarjan joukkueille.

SJK Akatemian lähtökohtaisena ykkösmaalivahtina torjuu 20-vuotias nicaragualainen Miguel Rodriguez. Joukkueessa on myös monia muita nuoria ulkomaalaispelaajia, joita SJK on tuonut organisaatioonsa. Tarkoitus näissä on tietenkin kehittää pelaajia edustusjoukkueen käyttöön ja myydä heitä eteenpäin. Esimerkiksi viime kaudella Liettuassa lainalla pelanneelta Vinicius Ribeirolta odotetaan varmasti tehoja, ja niitä Ykkösliigacupin lohkovaiheessa saatiin jo kahden maalin verran. 

Kotimaisista nuorista pelaajista SJK:sta ehdottomasti seuraamisen arvoisia ovat kesken viime kauden seuraan saapunut hyökkääjä Artur Atarah sekä talvella joukkueeseen uusina vahvistuksina saapuneet Tobias Karkulowski (JäPS) sekä Gabriel Oksanen (Real Salt Lake City Academy). 

Info

PK-35 – SJK Akatemia
La 23.3. klo 14
Algeco Areena, Pihlajamäki

Tervetuloa Pihlikseen!

Kyseessä on perheottelu. Kaikki lapsen kanssa otteluun saapuvat, pääsevät sisään veloituksetta. Muuten sisäänpääsy aikuiselle maksaa 5 euroa portilta. 

Lisäksi järjestämme pre-game tapahtuman, joka käynnistyy Algeco Areenan VIP-tilassa klo 12 alkaen. Paikalla tilaisuudessa ovat Kim Raimi, Jussi Jääskeläinen sekä Eero Markkanen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä. 

HUOM! Pre-game tapahtumaan saapuville tiedoksi, että tupa tulee näillä näkymin olemaan ääriään myöten täynnä. Tarkoittaa, että kaikille ei tule riittämään tuoleja. Sopu tilaa kuitenkin antaa ja seisomapaikkoja kyllä löytyy. Naposteltavien, mehujen ja kahvin lisäksi myynnissä lonkeroa ja olutta. 

Pre-game tapahtumassa järjestämme myös lopputulosveikkauksen päivän otteluun. Veikkauksen voittajalle palkinnoksi PK-35:n pelipaita omalla numerolla ja nimellä. Muista siis laittaa oma arvauksesi listalle.

Tervetuloa nauttimaan kauden ensimmäisestä kotipelipäivästä!
C’mon PK!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap