Menu

Paluu Pihlikseen ja harjoitusottelussa HJK:n kimppuun – maaliskuun lopun ohjelma selkeytynyt

PK-35:n miesten edustusjoukkueen maaliskuun lopun otteluohjelma on löytänyt lopullisen muotonsa. 

PK-35 pelaa maaliskuun aikana vielä kaksi harjoitusottelua sekä Ykkösliigacupin välierän SJK Akatemiaa vastaan. SJK-ottelun tarkka ajankohta on tarkentunut torstaiaamun aikana. Rakkaalla kotikentällämme Algeco Areenalla on kentän putsaus ollut sen verran hyvässä vauhdissa, että Ykkösliigacupin välierä pelataan Pihliksessä lauantaina 23. maaliskuuta kello 14. Mahtavaa päästä pelaamaan jälleen kotona! Jos kuitenkin sää tekee vielä tepposet ensi viikon aikana, välierän varapelipaikkana on Talin Jalkapallohalli.

Kahdesta sovitusta harjoitusottelusta ensimmäinen on edessä heti tulevana lauantaina, kun PK:n tavoin Ykkösliiga-kauteen valmistautuva JäPS saapuu Taliin. Vuorostaan Pitkäperjantaina Punamustat ovat kovan haasteen edessä, kun hallitseva Suomen mestari HJK isännöi PK:ta vain reilua viikkoa ennen Veikkausliigakauden alkua.

La 16.3. klo 19 PK-35 – JäPS @ Talin Jalkapallohalli
La 23.3. klo 14 PK-35 – SJK Akatemia @ Algeco Areena*
Pe 29.3. klo 11 HJK – PK-35 @ Bolt Arena

* – Säävaraus, varalla Talin Jalkapallohalli.

Ennen 13. huhtikuuta käynnistyvää kautta, PK:n on tarkoitus pelata vielä yksi ottelu huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Jos PK-35 voittaa SJK Akatemian Ykkösliigacupin välierässä, tuolloin pelataan Ykkösliigacupin finaali Jaro – JäPS-välieräottelun voittajaa vastaan vieraskentällä. Jos kuitenkin Ykkösliigacup-taival päättyy välieriin, tuohon ajankohtaa haetaan vielä yhtä harjoitusottelua.

Aiemmin sovittu Atlantis – PK-35-harjoitusottelu (23.3.) on peruttu Ykkösliigacup-välieräottelun tieltä.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap