Menu

TapaHTUMAT

tulKAA nauttimaan futiksesta

PK-35 aikuisten harrasteturnaus kevät ja syksy &
PK-35 Business Cup

Tapio Rostedt palvelee sinua kaikissa kumppanuusasioissa
tapio.rostedt@pk-35.fi
045 144 7731

Paikkana: ALGECO Areena Pihlajamäki tai pihlis halli

PK-35 aikuisten harrasteturnaus kevät ja syksy

KENELLE:

Aikuisten harrastefutisjoukkueet, kaveriporukat ja firmajengit. Turnaukseen osallistuvien pelaajien ikäraja on 18 vuotta.

PAIKKA:

PK-35 Areena, Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 Helsinki

SARJAT:

Miehet, naiset ja sekajoukkueet. Suluissa ylin sarjataso jossa edellisellä kaudella pelannut tai kuluvalla kaudella pelaava pelaaja voi osallistua.


Sekasarja
(miehet vitonen ja naiset nelonen, kentällä tulee olla samaan aikaan 2 miestä ja 2 naista. Maalivahtia ei lasketa kiintiöön)

Miehet harraste
A aloittelevat ja höntsä

Miehet harraste
B edistyneet

Naiset harraste
A aloittelevat ja höntsä

Naiset harraste
B edistyneetPELIMUOTO JA -AIKA:

5v5, peliaika 1×15 min. Kentän koko n. 45mx30m (tekonurmi). Jokaiselle joukkueelle vähintään 4 ottelua.

JATKO-OTTELUT

Otteluohjelmat julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen päättyy 6.5.2023 ja ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu on 170 €, lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Osallistuvien joukkueiden määrä on rajoitettu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Jos turnaus joudutaan siirtämään tai perumaan koronarajoitusten vuoksi, joukkue voi perua ilmoittautumisensa ja on oikeutettu saamaan osallistumismaksun kokonaisuudessaan takaisin.

SÄÄNNÖT

Maalivahdin avaukset: Maalipotku tai maalivahdin avaus (heitto tai potku käsistä) ei saa ylittää puolenkentän viivaa ilmassa.
Sääntö ei koske maalivahdin potkua maasta pallon ollessa pelissä.

Joukkue voi ottaa yhden ylimääräisen pelaajan (jokeripelaaja) kentälle, jos vastustaja joukkue johtaa ottelua viidellä (5) maalilla.
Etu menetetään jos ero kaventuu kahteen (2) maaliin.

Ei paitsioita. Normaalit sivurajaheitot sekä kulmapotkut.

LOHKOPISTEYTYS

Lohko-ottelun voitosta joukkue saa 3 pistettä, tappiosta 0 pistettä. Tasapelistä kumpikin joukkue saa 1 pisteen.

Jos lohkossa joukkueet päätyvät tasapisteisiin, paremmuus ratkaistaan keskinäisen ottelun perusteella. Jos keskinäinen ottelu on päättynyt tasapeliin, paremmuus ratkeaa maalierolla. Jos maalierokin on tasan paremmuus ratkaistaan arpomalla.

JATKOPELIT JA SIJOITUSOTTELUT

Jatkopelit ja sijoitusottelut ratkeavat alkulohkojen jälkeen kunkin sarjan ottelukaavion mukaisesti. Jos jatkopeleissä / sijoituspeleissä ottelu päättyy tasan, paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla. Molemmilta joukkueilta 3 laukojaa, laukojien on oltava eri pelaajia. Jos kolmen laukojan jälkeen tilanne edelleen tasan, ratkaistaan äkkikuolemalla. Äkkikuolemassa jokaisen laukojan on oltava eri eikä sama pelaaja saa laukoa kahdesti ennen kuin kaikki joukkueen pelaajat ovat laukoneet.

Yksi yhteinen