Menu

PK-35 Areenan nimi muuttuu Algeco Areenaksi

PK-35 on solminut yhteistyösopimuksen  Algeco Finland Oy:n kanssa.

Algeco Areena tulee näkymään somessa, järjestelmissä, karttapalveluissa, ja tietenkin Algeco Areenan nimikyltissä. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on edesauttaa Algeco Finland yrityskuvan kehittämistä helsinkiläisten keskuudessa ja lisätä yhtiön tunnettavuutta toimialallaan. Lisäksi seura pyrkii kaikin keinoin edesauttamaan Algeco Finland myyntiä sopimuksen laajuudessaan.

”Erittäin hienoa saada Algeco yhteistyökumppaniksi laajemminkin. Areenan nimi näkyy ja kuuluu kaikkialla, joten saadaan yhteistyön kautta Algeco Finland kaikkien tietoon” sanoo PK-35 Areena Oy:n toimitusjohtaja Tapio Rostedt.

”PK-35 on ollut jo pidempään asiakkaanamme, jalkapalloareenan yhteydestä löytyy väliaikaiset puku- ja toimistotilamme. On mukavaa, että pääsemme tyytyväisen asiakkaan kanssa laajentamaan yhteistyötä tunnettavuutemme lisäämiseksi” kertoo Algeco Finland Oy:n toimitusjohtaja Laura Paunila.

Algecolla on laaja kokemus siirrettävien tilamoduuleiden suunnittelussa, toimituksessa, myynnissä ja vuokrauksessa. Toimitamme yksiköt ja kokonaisuudet suunnitelman mukaisesti, noudattaen määräyksiä sekä asiakkaan tarpeet huomioiden. Algeco tarjoaa tehokkaita ratkaisuja väliaikaisiin tilatarpeisiin. Meiltä saa koulu-, toimisto-, asumis-, varasto- ja saniteettitilat sekä kaiken tarvittavan varustelun.

Lisätietoa: www.algeco.fi

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap