Menu

La 22.1. PK-35 – EIF 2-3 (1-1)

Talin lauantai-illassa nähtiin vauhdikas harjoitusottelu kahden Ykkösen joukkueen välillä. PK-35 pystyi hallitsemaan ottelun avauspuoliaikaa, mutta toisella puoliajalla EIF tuli tasoihin ja ohi.

Ottelukooste

Maalit

9′ 0-1 Aamir Abdallah Yunis
30′ 1-1 Niko Salminen (Nuutti Tykkyläinen)
52′ 2-1 Junnotude Watanabe (Tykkyläinen)
69′ 2-2 Simon Lindholm
71′ 2-3 Aamir Abdallah Yunis

PK-35 kokoonpano

Rafael Zbinden – Nuutti Tykkyläinen, Niko Salminen (48′ Ngabo Ndaziramiye), Romy Nevalainen, Tommi Tainio – Esa Terävä (45′ Junnotude Watanabe), Arttu Auranen – Noah Kaijasilta (62′ Ville Salmikivi), Muslim Markhiyev (72′ Kaijasilta), Mustapha Beyai (45′ Ryohei Fujimura) – Willem Haapiainen.

Kommmentit

Päävalmentaja Kim Raimin kommentit ottelusta:

– Ensinnäkin jokainen ottelu, jonka vallitsevissa olosuhteissa pääsemme pelaamaan on tärkeä osa valmistautumistamme ja ’pelipäivä on juhlapäivä’ on saanut melkeinpä uuden arvon. Tänään kuitenkin jouduimme sattuneista syistä tekemään liikaa kompromisseja kentällä toisella puoliajalla, joka valitettavasti rikkoi ottelun rytmin täysin meidän osaltamme.

– Sopimuspelaajista Otso Knuuttila, Tomi Kurvinen, Patrick Aaltonen, Matias Hänninen, Viljami Isotalo sekä Yassin Adam olivat kaikki sivussa. Heistä ainakin Knuuttila, Aaltonen, Isotalo ja Adam ovat toivottavasti mukana jo ensi viikonloppuna Salossa.

– Todella kaksijakoinen ottelu, jossa oli varsin intensiivinen ja kiva ensimmäinen puolikas. EIF aloitti räväkästi, mutta käänsimme pelin hyvin kontrolliimme heidän johtomaalin jälkeen. Hienon kombinaatiopelaamisen päätteeksi syntyneestä kulmapotkusta syntyi Niko Salmisen tasoitus. Toisella jaksolla osuimme myös kulmapotkusta ennen, kun jouduimme pakon edessä muuttamaan pelaajien pelipaikkoja turhan paljon.

– Yksilötasolla moni oli hyvin mukana ensimmäisen 45-60 minuuttisen. Nuutti Tykkyläisen laadukkaista kulmapotkuista osuimme kahdesti. Etenimme varsin systemaattisesti ja monipuolisesti etenkin oikealta Muslim Markhievin, Mustapha Beyain ja Arttu Aurasen toimesta ensimmäisellä puoliajalla. Rafael Zbindenille ensimmäinen ottelu kanssamme, samoin kuin Esa Terävälle ja Ville Salmikivelle harjoituskauden ensimmäiset minuutit olivat ehdottomasti positiivisia asioita. Niko Salminen loukkasi hieman itseään toisella puoliajalla, joka on toki harmittava asia.

– Kaiken kaikkiaan tulos ei juurikaan tänään valehtele. Emme pystyneet pitämään pakettiamme kasassa toisella puoliajalla ja annoimme EIF:lle todella vaarallisia lähtöjä riistoista, koska toimimme huolimattomasti monessa tilanteessa.

Seuraavat ottelut

PK-35:n Ykkösen kauteen valmistautuminen jatkuu ensi viikonloppuna, kun joukkue matkustaa Saloon kovasti panostaneen SalPan vieraaksi. Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna käynnistyy Ykköscup. Aloitamme kotiottelulla Turun Palloseuraa vastaan 5. helmikuuta. Ottelu on tarkoitus striimata, mutta palaamme sen suunnilta asiaan lähempänä ottelua.

La 29.1. klo 13:15 SalPa – PK-35 @ Salon Urheilupuiston tn.
La 5.2. klo 16:30 PK-35 – TPS @ Talin Jalkapallohalli (Ykköscup)
La 12.2. klo 15:40 PIF – PK-35 @ LähiTapiola -areena, Turku (Ykköscup)
La 19.2. klo 15:00 EIF – PK-35 @ Tammisaaren Keskuskenttä (Ykköscup)

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap