Menu

PK-35 haki kauden toisen voittonsa Espoosta Pia Tavin maalilla

PK-35 ja FC Honka kohtasivat Tapiolan nurmella lauantaipäivänä ja pisteet matkasivat 90. minuutin jälkeen Pihlikseen ottelun päätyttyä 0–1 lukemiin. Voitto oli PK-35:n kauden toinen ja vieraiden sankarina oli Pia Tavi viimeistelemällä hienolla tavalla ottelun ainoan maalin. 

Avausjakso ottelussa meni pallonhallinnan näkökulmasta kotijoukkue Hongalle. Vieraat joutuivat puolustamaan pitkiä aikojan ilman palloa ja vastahyökkäykset jäivät varsin lyhyiksi. 

Avausjakson vaarallisin tilanne nähtiin PK:n päädyssä 19.minuutilla, kun Ella Seiro käytti erinomaisesti nopeuttaan hyväksi ja haki syöttöä takatolpalle Ilona Wallalle, mutta Katja Hakala onnistui viime hetkellä horjuttamaan Waltaa siten, että hän ei päässyt hakemaan kunnollista jatkoa.  

Avausjakso päättyi 0–0 lukemiin ja vaarallisia maalipaikkoja ei kummaltakaan joukkueelta nähty. 

Toista jaksoa oli kymmenen minuuttia ehditty pelata, kun PK-35 viimeisteli ottelun avausmaalin. Hyvän ottelun pelannut Katja Hakala antoi kulmalipun läheltä loistavan syötön Pia Taville, joka laukoi taitavasti pallon maaliin. 

Honka sisuuntui takaiskusta ja se oli todella lähellä tasoitusta. Wilma Sjöholm laukoi pallon tolppaan loistavan juoksun päätteeksi, josta pallo jäi vielä pelattavaksi. Aino Vuorisen ja Ilona Wallan vaaralliset laukaukset pystyi PK-puolustus hoitamaan. 

Hongan paine jatkui, mutta sisukkaasti PK-35 puolusti omaa maaliaan ja maalilla Tanja Kotoaro otti monta tärkeää torjuntaa. Ottelu päättyi lukemiin 0–1 ja PK-35 onnistui hakemaan tärkeät pisteet mukaansa. 

PK-35:n päävalmentaja Diogo Pinto kommentoi voittopeliä seuraavin sanoin. 

– Tärkeä ja maukas voitto palkintona joukkueen kestävyydestä ja pelaajien panoksesta. Helpolla se ei tullut, koska emme hallinneet palloa paljoakaan, mutta kontrollimme pysyi hyvin, paitsi Hongan loppuminuuttien rynnistyksessä. 

– Pelaajat haluavat joka viikko kehittyä viikosta toiseen ja he ovat valmiita antamaan vaikean vastuksen jokaiselle vastustajalle, Pinto linjaa. 

PK-35 palaa kotiin ensi lauantaina, kun Pihliksessä vastaan tulee Ilves.  Ottelu alkaa klo 16:00 ja liput matsiin voit hommata itsellesi Tiketistä. 

 

Kuvat: Teemu Levänen

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap