Menu

PK-35 isännöi PKKU:ta lauantaina

Punamustien Pallokerhojen välinen koitos on lauantaina edessä, kun PK-35 saa vieraakseen Pihlajamäen Algeco Areenalle keravalaisen PKKU:n. Ottelu käynnistyy klo 16, ja liput otteluun voit ostaa Tiketistä.

Liput matsiin Tiketistä!

Kakkosen, ja ehkä koko Suomen, laadukkain käsiohjelma on jälleen luettavissa nettiversiona sekä hypisteltävänä muotona lauantain ottelutapahtumassa. Käsiohjelma sisältää Punamustien kaksi perättäistä kotiottelua, eli keskitymme käsiohjelmassa viime viikon JIPPO-ottelun (19.8.) lisäksi tähän PKKU-otteluun (26.8.). Käsiohjelmassa käydään läpi kattavasti molemmat vastustajat seuraa häntä-pelaajineen, mukana myös Xhevdet Gelan kattava haastattelu sekä paljon muuta!

Käsiohjelmaa pääset lukemaan täältä!

 

Viime viikolla PK-35 päätyi JIPPO:a vastaan tasapeliin. Tappiottomien otteluiden putki jatkui, mutta kotitasuriin ei joukkueessa luonnollisesti tyytyväisiä olla. PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertaili vielä tuon ottelun tapahtumia PKKU-ottelun alla.

– Viime pelissä oltiin monessa asiassa hyviä, mutta myös liian haavoittuvaisia pelin sisällä, joka johti lopputulokseen mitä emme pelistä hakeneet. Viimeisen maalin merkitykselle (tasoitusmaali) haetaan seuraavan pelin tuloksen kautta taas isompaa merkitystä.

– Lähdetään siis taas ’kääntämään kurssia’. Lause joka tuntuu absurdilta yli kolmen kuukauden tappiottomassa putkessa, mutta fakta on se, että voittokantaan halutaan samantien takaisin yhden tasapelin jälkeen.

Harjoitusviikko JIPPO-ottelun jälkeen on mennyt positiivisissa merkeissä.

– Joukkueella on todella pirteä viikko alla. On helppo olla täysin luottavainen tähän ryhmään. Uskon, että kun keskitymme tietyt ajanjaksot pelistä vielä vahvemmin ja vaadimme itseltämme laajempaa johtajuutta kentällä ja sitä kautta parempaa suorittamista heikompien hetkien keskellä niin loppukaudesta tulee hyvä. Kyse ei ole yhdestä tai kahdesta pelaajasta, vaan kollektiivisesta asioiden johtamisesta oikeaan suuntaan.

Kauden ensimmäinen keskinäinen koitos PKKU:ta vastaan päättyi Keravalla 2-2-tasapeliin. Tuon ottelun jälkeen on selvää, että PKKU on hyvin vaarallinen vastustaja sekä se, että PK-35:n täytyy onnistua lauantain kotiottelussa selvästi paremmin.

– PKKU on noussut sarjataulukossa pienin askelin taistelemaan karsintapaikasta ja mitään ei saada helpolla lauantaina. Tiedetään aika hyvin mikä meitä odottaa ja miten tähän pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan. Ensimmäisestä kohtaamisesta jäi paljon hampaankoloon, se oli käytännössä meidän kauden heikoin pelimme vaikka yhden pisteen matkaan saimmekin.

PK-35:n kokoonpanotilanne on jälleen elänyt hieman viikon aikana.

– Florian Troni on alaraajavamman takia sivussa joitakin viikkoja, Ayuub Abdi on henkilökohtaisten syiden takia sivussa. Shunta Uchiyama lähenee pelikuntoa, mutta ei todennäköisesti ole vielä lauantaina mukana. Muuten tilanne näyttää hyvältä.

– Eero Karjalainen on tervehtynyt pöpöstään. Moshtagh Yaghoubi tekee hyvin todennäköisesti myös kaivatun paluun kokoonpanoon.

 

Info

PK-35 – PKKU
La 26.8. klo 16
Algeco Areena, Pihlajamäki

Liput matsiin Tiketistä!

Tällä kaudella PK-35:n kotiotteluissa on käytössä pelkästään ennakkolipunmyynti, joten ostathan pääsylippusi ennakkoon Tiketistä.

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap