Menu

PK-35 ja Atlantis ottavat mittaa toisistaan perjantaina

PK-35:n tammikuun neljästä harjoitusottelusta viimeinen pelataan perjantaina Pallomyllyssä, kun Atlantis ja PK-35 ottavat mittaa toisistaan. Matsi käynnistyy perjantaina klo 14:15.

Punamustien tammikuun harjoitusottelut ovat menneet tähän mennessä varsin hyvin. Gnistan-voittoa sekä Ilves-tasuria seurasi viime viikonloppuna hieno 2-1-vierasvoitto TPS:stä. Todella tasaisessa ottelussa PK käänsi avausjakson tappioaseman voitoksi Daniel Rantasen sekä Joao Costan osumilla. PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertoi Atlantis-ottelun alla joukkueen hakevan pelin kehitystä vähitellen, ja kehitystyö jatkuu perjantaina.

– Lähdetään kehittämään peliämme pienin askelin. Olemme pelanneet tuloksellisesti kolme vahvaa ottelua, kolmea varsin vahvaa vastustajaa vastaan, vaikka meillä on edelleen ollut monta poissaoloa kokoonpanosta. Kentällä olleet pelaajat ovat sisäistäneet tietyn kilpailukyvyn säilyttämisen hyvin pelien sisällä.

– Haluamme hyökätä vielä monipuolisemmin ja erilaisilla rytmeillä. Sen kanssa tulemme tekemään töitä talven aikana, että tunnistamme erilaisia tilanteita ja pystymme ratkaisemaan niiden vauhdit ja toiminnot vielä paremmin.

Punamustan kokoonpano on huomenna hyvin laaja, lähes kahden kentällisen kokoinen. Mukana tulee olemaan myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukana olevia pelaajia. 

– Saadaan huomiselle taas muutama pelaaja mukaan, joilta puuttuu vielä tärkeitä minuutteja kun muun muassa Tomi (Kurvinen), Samba (Sillah), Shunta (Uchiyama) ovat mukana ensimmäistä kertaa.

PK-35:n päivän vastustajana toimii Ykkösen kauteen valmistautuva Atlantis. Atlantis ei ole vielä montaa pelaajasopimusta julkaissut alkavalle kaudelle, mutta varmasti vastaan asettuu varsin vahva miehistö. Atlantis lähtee uuteen kauteen myös uusin opein, kun hyvää työtä EPS:ssä tehnyt Tiago Santos siirtyi joukkueen penkin päähän.

Huomista ottelua voi tulla seuraamaan Pallomyllyyn kentän laidalle, mutta PK-35:n sosiaalisen median kanavissa myös seurataan kamppailun kulkua. 

Info

Atlantis FC – PK-35
Pe 26.1. klo 14:15
Pallomylly

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap