Menu

PK-35 ja FC Honka kohtaavat lauantaina Tapiolan nurmella

PK-35 ja FC Honka kohtaavat lauantaina Espoossa lyhyen maajoukkuetauon jälkeen. Ennen lauantain ottelua joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossan ja Honka on helsinkiläisiä neljä pistettä edellä. Honka palasi voittokantaan edellisessä ottelussa muutaman tappiollisen pelin jälkeen ja PK-35 ei puolestaan ole onnistunut nappaamaan voittoja sitten huhtikuisen JyPK-vieraspelin jälkeen. 

FC Honka havittelee tällä hetkellä kärkiviisikkoa sarjataulukossa. Se on sijalla 6. ja seitsemästä ottelusta voittoja on kertynyt kolme ja tappioita neljä. Honka pääsi edellisessä ottelussa PK-35 Vantaata vastaan pelaamaan Tapiolan Urheilupuiston tutulle nurmikentälleen, jossa lauantain tuleva ottelu myös pelataan. Honka nappasi edellisestä ottelusta hienon voiton lukemin 3–2, kun Elli Seiro viimeisteli voittomaalin viimeisellä kympillä. 

PK-35 pelasi edellisen ottelunsa Ahvenanmaalla ja joukkueen harmiksi paluu Helsinkiin oli tappion jälkeen tyhjin käsin. Åland United oli 1–0 vahvempi. Voittojen ottaminen on ollut muutenkin PK:lle haastavaa viime aikoina. Pisteitä joukkueella on kasassa seitsemän pelatun kierroksen jälkeen viisi. 

PK:n Hertta Laurinkoski kommentoi inokkaana lauantain kamppailua. 

– Kiva breikki takana ja todella hyvillä fiiliksillä kohdataan Honka. Saatiin aikaa huilata ja ollaan valmiina kamppailemaan 3 pistettä mukaan Pihlikseen.  

⁠– ⁠Honkaa vastaan aina mennään kovaan jokaiseen tilanteeseen. Molemmilla on aina fiilis katossa, kun pelataan vastakkain. Tottakai tosi tärkeä peli ja molemmat haluavat saada täyden pistepotin ja se tullaan huomaamaan lauantaina. 

Ottelu on PK:n ensimmäinen tällä kaudella luonnon nurmella ja se on otettu harjoituksissa huomioon. 

– Upeeta päästä pelaamaan nurtsille. Harvemmin pääsee luonnon nurmelle pelaamaan, joten otan kaiken ilon irti. Ollaan treenattu viikko nurmella ja haettu tatsia peliä varten, joten yllätyksiä ei pitäisi tulla, mutta on siinä aina omanlainen viba, Laurinkoski päättää. 

FC Honka – PK-35 pelataan siis lauantaina klo 16:00 Tapiolan Urheilupuistossa. Lipuista vastaa kotijoukkue ja ottelun näet Ruutu+ palvelusta. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap