Menu

PK-35 ja Futura kohtaavat helatorstain väännössä

PK-35:n kauden toinen kotiottelu pelataan helatorstaina 18. toukokuuta, kun Pihlikseen vieraaksemme saapuu FC Futura. Ottelu käynnistyy Algeco Areenalla klo 14. Tervetuloa Pihlikseen!

Liput otteluun Tiketistä

Käsiohjelma

Tarkempi otteluennakko ja muut taustatiedot ovat luettavissa käsiohjelmastamme. Kyseinen käsiohjelma on luettavissa alla sähköisenä versiona, ja itse ottelutapahtumasta saat käteen sen myös paperillisena. Futura-ottelun käsiohjelmasta löytyvät ennakko päivän koitokseen, vierasjoukkueen esittely sekä pelaajapoiminnat molemmista joukkueista. Lisäksi ohjelmasta löytyy muisteloa PK:n ja Futuran edellisistä kohtaamisista, molemmissa joukkueissa aiemmin pelanneen Mohamed Fofanan kuulumisia sekä PK:n keskikenttäpelaaja Oskari Kekkosen haastattelu. Antoisia lukuhetkiä!

bit.ly/kasiohjelmaPK35

Punamustien kokoonpanotilanne

Pidempään poissaolleet Rafael Lehtonen sekä Niklas Jokiniemi ovat edelleen poissa joukkueen vahvuudesta, mutta Shunta Uchiyaman paluu kokoonpanoon nähdään mahdollisesti jo torstaina. Kristoffer Riihilahden siirto Norjaan varmistui keskiviikkona, ja hänen uransa jatkuu SK Brannin organisaatiossa.

– Lappeenrannassa Xhevdet Gela jouduttiin vaihtamaan alkuverryttelyn aikana, mutta toiveissa on miehen kuntoutuminen pelikuntoon torstaille. Muuten isompia takapakkeja ei pitäisi olla, joten uskon että saamme suhteellisen samankaltaisen nipun jalkeille kuin Lappeenrannassa, päävalmentaja Raimi kommentoi tilannetta ottelun alla.

Info

PK-35 – FC Futura
To 18.5. klo 14
Algeco Areena

Tällä kaudella PK-35:n kotiotteluissa on käytössä pelkästään ennakkolipunmyynti, joten ostathan pääsylippusi ennakkoon Tiketistä. 

Liput otteluun
PK-35:n kausikortit

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap