Menu

PK-35 ja HJK Klubi 04 tasapeliin

PK-35 ja HJK Klubi 04 päätyivät varsin kaksijakoisen ottelun lopputulemana 1-1-tasapeliin tiistaina Talin Jalkapallohallissa.

Ottelu pelattiin 80 minuutin otteluna kenttävuoron lyhyyden takia (2 x 40 min).

PK-35 – HJK Klubi 04 1-1 (0-1)
31’ 0-1 Kaius Harden

Punamustat hallitsivat palloa huolimattomasti omalla aluellaan ja lopulta Eero Karjalaisen jalasta pallo myös ryöstettiin. Klubi hyökkäsi kohti boksia, jossa Kaius Harden sai jalkaansa vapaaksi ja hänen kauniisti kiertänyt pallo lensi takaylänurkkaan ohi Ville Viljalan.

79’ 1-1 Jasper Pikkuhookana

PK-35 sai iskettyä tasoitusosuman aivan kamppailun loppuhetkillä. Xhevdet Gelan hyvä kulmatoimitus oikealta löysi Jasper Pikkuhookanan, joka ohjasi pallon verkon perukoille.

 

Kokonaisuudessaan HJK Klubi 04 oli kentällä olevista joukkueista parempi avausjaksolla ja nuori joukkue hallitsi selvästi kenttätapahtumia.

Toisella puoliajalla Punamustat onnistuivat kääntämään pelin kulkua ja varsinkin vaihdosta oikealle laidalle tulleen Foday Mannehin kanssa Klubi-puolustus oli suurissa vaikeuksissa. Manneh sai pari hyvää paikkaa maalintekoon, mutta Alex Ramula venyi maalillaan varsinkin kertaalleen todella upeaan torjuntaan.

Klubin paras paikka johdon lisäämiseen tuli kulmapotkusta toisella jaksolla, kun sen jälkitilanteesta Emil Ingman sekä Marlo Hyvönen pääsivät kokeilemaan lähietäisyydeltä, mutta PK selvisi tilanteista lopulta tuurilla ja taidolla.

80 minuutin väännön jälkeen voi sanoa, että 1-1-loppulukemat kuvaavat aika hyvin koko ottelua.

PK-35 Kokoopano

Ville Viljala – Jasper Pikkuhookana, Tomi Kurvinen (58′ Frankline Okoye), Eero Karjalainen (41′ Mustafa Beyai), Karo Räsänen (70′ Otto Kouva) – Juta Nakanishi (41′ Hiroki Nekado), Daniel Rantanen (58′ Xhevdet Gela), Joao Costa (70′ Richard Florent) – Samba Sillah, Filip Valencic (41′ Foday Manneh), Tiquinho (70′ Mohamed Lassoued).

Kokoonpanot

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimin kommentit ottelusta.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä nätisti sanottuna hyvin heikko. Jotkut kokeilut eivät toimineet, sen takia myös kokeilemme asioita ennen kauden alkua jotta näämme mikä toimii ja mikä ei. Ei saatu haluttua intensiteettiä prässiin, otan vastuun siitä. Pomputettiin palloa ja hätäiltiin liikaa, se rikkoi meidän pelaamisen rytmiä paljon.

– Toiselle puoliajalle saatiin uutta energiaa ja vaaraa. Vähän jäi vielä viimeiset ratkaisut piippuun, mutta kentällä oli selvästi enemmän toimivia asioita. Lopussa nostettiin prässitasoa sille tasolle, millä peli olisi pitänyt aloittaa ja käännettiin peli täysin sitä kautta. Saatiin sitä kautta myös ansaittu tasoitus loppuun.

– Vaikka pelaamisessa on edelleen tekemistä paljon, olen tyytyväinen joukkueen sitoutumiseen ja Klubi ei juurikaan suoria maalipaikkoja ottelussa onnistunut luomaan.

 

PK-35:n ottelut jatkuvat heti sunnuntaina, kun Järvenpään Palloseura saapuu Taliin. Ottelu käynnistyy klo 14:30. 5,- liput portilta – tervetuloa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap