Menu

PK-35 ja JIPPO jäivät maaleitta

PK-35 ja JIPPO avasivat Ykkösliigan karsintafinaaliottelut lauantaina Pihlajamäessä.

PK-35 – JIPPO 0-0

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla molemmilla jengeillä oli omat omat mahdollisuutensa maalintekoon. JIPPO hallitsi pelivälinettä ehkä hieman kotijoukkuetta enemmän, mutta PK oli lähdössä vastaiskuihin innokkaasti. Avauspuoliajan paras paikka vierailijoille tuli Terrence Smithille, joka pääsi puskemaan hyvästä paikasta, mutta hänen pukkauksensa läheltä kohdistui suoraan Joni Niemeä kohti. 36. minuutilla PK:n avausmaali oli todella lähellä, kun Valdrin Rashican upea vapari osui sisätolppaan. Ensimmäisenä paluupallossa paikalla oli Eero Karjalainen, joka iski pallon nuottaan, mutta hänet liputettiin paitsioon. 38. minuutilla ottelun kuva muuttui , kun Ayuub Abdi nappasi toisen keltaisen korttinsa ja PK joutui pelaamaan ottelun loppuun miehen vajaalla.

Punamustat eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan JIPPO sai miehen ylivoimallakin tehdä töitä todella paljon päästäkseen maalipaikoille. Koko toisen nelivitosen aikana JIPPO pääsi murtautumaan boksiin hyville tekopaikoille oikeastaan vain muutamia kertoja, ja vaaralliset boksiin kohdistuneet hyökkäykset menivät aika lailla tasan toisenkin puoliajan aikana. JIPPO:n paras paikka oli Yoshiaki Kikuchilla, jonka laukaus hyvästä paikasta liiteli yli maalin. PK sai luotua erikoistilanteista hyviä vaaratilanteita, mutta JIPPO onnistui nämä tilanteet hallitsemaan tarpeeksi hyvin.

Lopulta kauden kolmas tasapeli joukkueiden välillä tuntuu varsin ansaitulta tulokselta, ja ratkaisu siirtyy täten täysin Joensuuhun.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi ottelua seuraavin sanoin.

– Se oli kahden tasaväkisen ja laadukkaan Kakkosen joukkueen tasainen vääntö. Finaalisarja saa arvoisensa päätöksen Joensuussa. Kumpikin joukkue on pelannut hienon kauden, mutta nyt paremmuus on selvitettävä. Uskon vahvasti, että löydämme keinot satuttaa heitä Joensuussa, vaikka tiedämme että haaste on kova.

– Kummallakin oli omat momentuminsa ensimmäisellä puoliajalla. Tiesimme jo ennen ottelun alkua, että JIPPO tulee otteluun lähtemään kolmella topparilla. Emme silti saaneet ihan haluttua tiiviyttä aikaiseksi alussa, mutta toisaalta saimme ne yläalueen riistot, mistä näissä otteluissa pitäisi pystyä rankaisemaan. Isossa kuvassa peli kuitenkin aaltoili vähän levottomana ja kummallakin oli ensimmäisen puoliajan aikana omat mahdollisuutensa siirtyä ottelussa johtoon yksittäisistä erinomaisista maalipaikoista.

– Punainen kortti ei ole tietenkään joukkuetta helpottava tekijä etenkään ensimmäisellä puoliajalla tai missään vaiheessa ottelua, mutta joukkue oli kuitenkin puoliajalla todella levollinen ja itsevarma. Kaikki ylimääräinen panikointi loisti poissaolollaan. Pelasimme mielestäni olosuhteisiin nähden erinomaisen toisen puoliajan. Meillä oli itse asiassa aika hyvä mahdollisuus kääntää ottelusta parempikin tulos toisella puoliajalla, mutta otetaan vastaan tämäkin tulos hyvillä mielin sattuneiden asioiden jälkeen. Joukkue teki hartiavoimin töitä läpi ottelun, siitä ehdottomasti hatunnosto että nolla pysyi loppuun asti omissa.

 

Kauden huipennus on edessä lauantaina 28. lokakuuta Joensuussa. Mehtimäen tekonurmella pelattava ottelu käynnistyy klo 14. Paikalle on lähdössä myös kasa Punamustien kannattajia Valtion Rautateillä, joten ota sinäkin frendit mukaan ja lähde kannustamaan PK Ykkösliigaan! C’MON PK!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap