Menu

PK-35 ja JyPK ottavat yhteen lauantaina Jyväskylässä

Kansallinen Liiga jatkuu PK:n osalta lauantaina Jyväskylässä, ja vastassa on viime kauden Naisten Ykkösen ylivoimainen voittaja JyPK. Jyväskyläläiset on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Ensimmäinen voitto tuli viime ottelussa PKKU:ta vastaan. PK-35 edelleen metsästää kauden avausvoittoaan. Ennen kauden alkua nämä kaksi joukkuetta ennakoitiin taistelevan samoista sijoituksista, joten keskinäiset ottelut ovat kummallekin todella tärkeitä. 

 

PK-35:n kausi on pitänyt sisällään tähän asti yhden tappion ja yhden tasapelin. Kotiavauksessa viime perjantaina joukkue pelasi lumisissa olosuhteissa maalittoman tasapelin PK-35 Vantaata vastaan. Voittokaan ei ollut tuossa ottelussa kaukana, joten varmasti joukkueelta löytyy tarvittavaa kiukkua voittotilin avaamiseen. 

JyPK voitti selkeästi Naisten Ykkösen viime kaudella. Joukkue ei hävinnyt otteluakaan ja sen vuoksi se pelaa tällä kaudella Kansallista Liigaa. Viime kierroksella se haki hienot kolme pistettä toista sarjanousija PKKU:ta vastaan lukemin 2–3. 16-vuotias Anike Wusu viimeisteli kyseisessä ottelussa kaksi maalia, joten hän on varmasti pelaaja, jota PK:n puolustuksen tulee tarkkailla. 

PK-35:n nuori hyökkääjä Anni Harmaala ennakoi lauantaista ottelua seuraavin sanoin. 

–⁠ ⁠Ihan hyvillä fiiliksillä peliin. Viime viikon tasapeli PK-35 Vantaata vastaan jäi vähän hampaankoloon, niin nyt lähdetään taistelemaan kolmesta pisteestä. 

PK-35 oli edellisessä ottelussa pallollisempi osapuoli ja maalipaikoille joukkue pääsi riittävästi voittaakseen pelin, mutta viimeistelyssä viimeisissä ratkaisuissa jäi parannettavaa. 

– ⁠⁠Pystyttiin hyvin pitämään palloa ja luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta niissä hetkissä pitää olla vielä päättäväisempi ja röyhkeämpi. 

– ⁠⁠Ottelusta tulee varmasti jännittävä ja odotettavissa on kovaa kamppailua pisteistä, Harmaala linjaa. 

Lauantaina klo 15 potkaistaan ottelu käyntiin ja jos et pääse paikanpäälle niin matsin näkee myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap