Menu

PK-35 ja Tiketti yhteistyöhön!

PK-35 ja Tiketti ovat solmineet yhteistyösopimuksen! Sopimuksen myötä PK-35:n miesten edustusjoukkueen kotiotteluiden ennakkolippujen myynti tapahtuu jatkossa Tiketin kautta. 

– Hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Tiketin kanssa. Sopimus mahdollistaa ihmisille helpon tavan varmistaa paikka syksyn ratkaisuotteluihin, vaikka ei olisikaan PK-35:n kausikortin haltija. Myös vieraskannattajat voivat nyt hankkia lippunsa hyvissä ajoin ennen ottelua. Syksyn aikana myymme ainoastaan ottelulippuja, mutta yhteistyötä on tarkoitus laajentaa myöhemmin koskemaan kausikortteja sekä erilaisia tapahtumapaketteja, kommentoi Tiketti-yhteistyötä PK-35:n manageri Jarkko Siikava.

PK-35:n tapahtumapäälikko Jenni Tiusanen komppaa Siikavaa ja kokee yhteistyön tärkeäksi seuran kehitystyössä.

– PK-35 on jatkuvasti kehittyvä seuraorganisaatio, joten yhteistyö Tiketin kanssa tulee juuri oikeaan saumaan. Lipunmyyntiä ajatellen tämä tulee helpottamaan niin kannattajia, kuin meitä tapahtuman järjestäjiäkin. Yhteistyösopimuksen myötä ottelutapahtumat tulevat varmasti saamaan myös enemmän näkyvyyttä, mikä on tietenkin meille hieno ja tavoiteltava juttu, Tiusanen kertoi.

 

Liput sunnuntain JIPPO-otteluun ovat nyt myynnissä! Kannattaa napata oma lippusi nopeasti, koska lippuja on tämän hetken rajoitusten takia hyvin rajoitettu määrä.

Pääset täältä ostamaan lipun sunnuntain otteluun.

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap