Menu

PK-35 ja TiPS kohtaavat Pihliksessä lauantaina!

PK-35 ja TiPS kohtaavat toisensa lauantaina Pihlajamäessä, kun edessä on jo Kakkosen runkosarjan kolmanneksi viimeisen kierroksen ottelu. Panokset ovat selvät lauantain koitokseen, PK taistelee tiukasti lohkovoitosta ja jokainen piste on tässä vaiheessa kautta tärkeä, kun taas TiPSin putoaminen ensi kaudeksi Kolmoseen on jo varmistunut. Matsi käynnistyy lauantaina Algeco Areenalla klo 16. 

Liput matsiin Tiketistä!

Lähes kaiken kattava käsiohjelma on jälleen luettavissa jo nyt nettiverisona sekä itse ottelutapahtumassa saat ohjelman hypisteltäväksi ihan omiin kätösiin. Tällä kertaa käsiohjelma tarjoilee mielenkiintoista tuomariasiaa, kun ottelussa pillin varressa olevan Abdirahman Sugullen kanssa käymme läpi erotuomarin työtä. Lisäksi mukana ohjelmassa on vastustaja-TiPSin esittely, kattava Tommi Tainion haastattelu ja Kim Raimin kommenteilla oleva otteluennakko.

Käsiohjelmaa pääset lukemaan täältä!

Info

PK-35 – TiPS
La 23.9. klo 16
Algeco Areena, Pihlajamäki

Liput matsiin Tiketistä!

Tällä kaudella PK-35:n kotiotteluissa on käytössä pelkästään ennakkolipunmyynti, joten ostathan pääsylippusi ennakkoon Tiketistä.

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap