Menu

PK-35 jäi tasuriin Atlantista vastaan

PK-35 ja Atlantis FC/Akatemia pelasivat tasapelin Pihlajamäen perjantai-illassa. Menetetyt kaksi pistettä luonnollisesti ovat iso pettymys PK-leirissä, mutta ei auta laittaa kuin katse eteenpäin. Ensi viikon lauantaina PPJ saapuu Algeco Areenalle PK:n vieraaksi.

Atlantis FC/Akatemia – PK-35 1-1 (1-0)
42′ 1-0 Leevi Lehtivuori rp.
59′ 1-1 Mustafa Beyai (Xhevdet Gela)

PK-35 ja Atlantis FC/Akatemia tasasivat pisteet Pihlajamäessä perjantaina. PK-35 hallitsi ottelua, mutta aivan parhaimmille mahdollisille maalipaikoille pääsy oli hankalaa Atlantiksen puolustuksen läpi. Ottelun avausjaksolla PK sai luotua aihioita maalintekoon, mutta Atlantis-veskari Anwar Abdi sai olla maalillaan suht rauhakseen. Puoliajan lopussa Atlantis pääsi iskemään vastaiskusta, jonka johdosta pallo osui PK-pelaajan käteen ja Leevi Lehtivuori laittoi pallon varmasti 11 metristä verkon perukoille.

Punamustat tulivat toiselle jaksolle paremmalla jalalla, ja Brian Mansarayn laukaus oli jo rikkoa kuparisen, mutta miehen kuti osui poikkipuuhun. Hetki tästä, PK sai kaivatun tasoitusosuman, kun Xhevdet Gela tarjoili hienon pystysyötön Mustafa Beyaille, joka kauniin kosketuksen jälkeen laittoi pallon varmasti takanurkkaan.

Viimeistä puolituntista PK hallitsi, mutta hallinta ei tällä kertaa kantanut tulostaululle ja pisteet tasattiin.

Kommentit

PK-35 päävalmentaja Kim Raimi kertasi ottelun kulkua taiston tauottua.

– Aloitettiin puoliajat varsin hyvin. Pelin alussa meillä oli kuitenkin perusteknisessä tekemisessä pallon kanssa toivomisen varaa ja sen takia maalipaikkoja ei liiemmin alussa pystytty luomaan hyvästä otteesta huolimatta.

– Toiselle puoliajalle tultiin todella vahvasti sisään. Atlantis kävi suunnilleen kerran meidän kenttäpuoliskolla ensimmäisen noin 20 minuutin aikana. Painotettiin kentän täyttöön liittyviä asioita kopissa ja se näkyi samantien kentällä, pallolla oli tuet tarpeeksi lähellä kokoajan ja saimme hyviä etenemisiä, sekä nämä asiat johtivat mm. tasoitusmaaliin. Jatkoimme myös maalin jälkeen vielä varsin vahvasti.

– Meillä oli riittävästi aikaa kaivaa voittomaali, mutta fakta on se että pelasimme kummankin puoliajan loput alle standardien. Lähdettiin kesken kummankin puoliskon kaverin sekoiluun mukaan. Meiltä loppuu liian helposti vielä maltti tehdä tiettyjä asioita kurinalaisesti koko puoliaika.

– Piste oli varmaan se mitä tällä tekemisellä lopulta ansaittiin, vaikka kaverilla oli taas käytännössä yksi maalipaikka koko ottelussa.

– Kukaan ei varmasti ole tyytyväinen tulokseen, mutta jatketaan kohti uutta viikkoa ja ei jäädä mätänemään tämän tuloksen taakse yhtään pidemmäksi aikaa.

 

PK-35:n kausi jatkuu ensi viikon lauantaina 9. syyskuuta, kun Punamustat saa vieraakseen PPJ:n. Tervetuloa Pihlikseen!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap