Menu

PK-35 jatkosopimukseen Richard Florentin kanssa

Pallokerho-35 on solminut kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen Richard Florentin kanssa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi debyyttikaudellaan Pihliksessä 16:ssa Kakkosen ottelussa.

Florent saapui Punamustaan viime kaudeksi EPS:n riveistä, jossa hän kuului joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin jo kaudella 2022. 

– Tykkäsin paljon meidän viime kauden toiminnasta, PK:ssa on hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki. Siinä mielessä jatkosopimuksen tekeminen oli varsin helppoa. Mulla on hyvä fiilis tulevasta, odotan mielenkiinnolla uutta kautta Ykkösliigassa.

Kouvolalaisen jalkapallokoulun kasvatin alkukausi oli loukkaantumisten takia hankala, mutta kesän koittaessa “Richie” sai loppukauden ajan enemmissä määrin vastuuta. Florent valtasi avauspaikan etenkin ennakkoon sarjan parempia joukkueita vastaan ja hän toi tärkeän puolustavamman vaihtoehdon keskikentälle. Florent nousi etenkin lokakuussa kauden tärkeimmissä otteluissa isoon rooliin, joskin kauden viimeinen JIPPO-vierasottelu jäi väliin viime hetken vamman takia. 

– Se oli aikaa kivaa päästä pelaamaan hyviä jengejä vastaan, tuollaisista matseistahan sitä nauttii kaikista eniten. Voisin sanoa, että parempi näin päin. Tietenkin pitää nyt pyrkiä siihen suuntaan, että pääsen pelaamaan kaikissa otteluissa. Pitää pallollista pelaamista edelleen kehittää.

Nopeat jalat omaava pallorosvo on pelannut urallaan kasvattajaseuransa KJP:n lisäksi HJK:n organisaatiossa, VJS:ssa, EPS:ssa sekä nyt PK:ssa. Kouvolasta pk-seudulle Florent saapui kesällä 2019. Florentin ensimmäisen PK-kauden tietynlainen kohokohta oli kauden ainoa täysosuma (myös Kakkosen uran ensimmäinen), kun hän puski heinäkuun Reipas-vierasottelussa Punamustien voitto-osuman paikalle saapuneiden vieraskannattajien suureksi iloksi. 

Florent on nähty jo molemmissa talven harjoitusotteluissa PK-paita päällä, ja näissä kamppailuissa mies on päässyt näyttämään vahvuuksiaan Veikkausliigatason vastustajia vastaan. Keskikentän työmyyrän fiilikset ensimmäisten viikkojen jälkeen ovat hyvin positiiviset. 

– Positiivinen startti ollaan saatu kauteen. Treeneissä on ollut kova intensiteetti ja hyvälaatuisia testipelaajia on ollut mukana. Itsekin olen päässyt hyvin rytmiin ja pelit ovat menneet aika mukavasti. Meillä on hyvät ennusmerkit tulevaan.

– Odotan mielenkiinnolla tulevaa vuotta Ykkösliigassa, kiva päästä testaamaan omaa tasoa sarjatasoa korkeammalla. Olen todella motivoitunut treenaamaan tällä hetkellä ja uskon, että meidän joukkueella on hyvät mahdollisuudet taistella Ykkösliigassa hyvistä sijoituksista.

”Richien” terveiset PK-kannattajille:

 

Tällä viikolla on luvassa enemmänkin sopimusuutisia, joten kannattaa pysyä kanavalla. Seuraavaa sopimusuutista on lupa odotella jo huomiseksi!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap