Menu

PK-35 kaatoi Futuran tennislukemin!

Helatorstaina PK-35 ja Futura kohtasivat toisensa Pihlajamäen Algeco Areenalla. Punamustat eivät jättäneet minkäänlaista epäselvää paremmasta joukkueesta, vaan joukkue takoi taululle selvät 6-1-voittolukemat.

PK-35 – FC Futura 6-1 (3-1)
4’ 1-0 Kevin Ingoli
22’ 2-0 Alieu Ceesay
38’ 2-1 Aaron Lindholm
45’ 3-1 Kevin Ingoli
55’ 4-1 Mustafa Beyai
57’ 5-1 Mustafa Beyai
90’ 6-1 Tommi Tainio

Yhteenveto

PK-35:n hyvä startti otteluun toi onnistumisen jo 4. minuutilla. Mustafa Beyai pääsi kokeilemaan ensimmäisenä Robert Bartonin torjuntavirettä, ja veskari onnistuikin Beyain yrityksen vielä torjumaan, mutta irtopallossa terävimpänä oli Kevin Ingoli, joka iski ensimmäisen maalinsa Kakkosessa lähes 11 vuoteen. “Keevon” avausmaalin jälkeen paine pysyi Futura-päädyssä ja 22. minuutilla nähtiin myös johdon tuplannut osuma. Xhevdet Gelan kulmassa muita korkeammalle nousi Alieu Ceesay, jonka pusku meni tolpan kautta pussiin.

Ottelu eteni kotijoukkueen hallinnassa, ja kolmas maali oli lähellä heti puolen tunnin jälkeen. Kevin Ingoli pääsi oikealta läpi, mutta Barton torjui “Keevon” yrityksen suht pienestä kulmasta hyvällä vastaantulollaan. Minuutti edellisestä Yassin Adam pääsi yrittämään nopean vastaiskun jälkeen, mutta “Bobin” kuti suuntautui sivuverkkoon. Kun taikaiskusta, Futura kävi iskemässä kavennusosuman 38. minuutilla. Matias Viitanen nosti Futuran hyökkäystä vasemmalta, ja maalin edessä aivan liian vapaaksi jääneellä Aaron Lindholmilla oli helppo työ iskeä pallo maaliin lähietäisyydeltä. 

Punamustat eivät jääneet liiaksi porvoolaisten kavennusta voivottelemaan, vaan vielä ennen taukoa saatiin helpottava kolmas osuma. Otto Kouvalta tuli loistava pitkä syöttö vasemmalta läpi spurtanneelle Mustafa Beyaille. Beyai tarjoili vielä hänen omasta hyvästä maalipaikastaan pallon avopaikkaan Kevin Ingolille, joka tälläsi pallon helposti verkon perukoille lähietäisyydeltä. Tauolle siirryttiin nopeasti maalin jälkeen ja taukolukemat olivat 3-1.

Kun toista nelivitosta oltiin pelattu kymmenen minuuttia, nähtiin Mustafa Beyain pariminuuttinen. 55. minuutilla PK pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, ja vasemmalta Gelan alustuksella löydetty Beyai pääsi iskemään lähietäisyydeltä päivän neljännen osuman. Kaksi minuuttia tästä, Xhevdet Gela kirjasi iltapäivän kolmannen syöttönsä, kun hänen loistavasta esityöstä Beyai pääsi naulaamaan toisensa.

5-1-lukemissa ottelu oli lopullisesti ratkennut, ja Punamustatkin ottivat hieman kaasulta pois jalkaa, mutta paikkoja lisäosumiin tuli vielä monia. Yassin Adamilta nähtiin yksi painava laukaus, joka osui tolppaan ja muutama muukin paikka Bobilla oli kauden avausosumaansa, mutta noissa paikoissa Bobin laukaukset jäivät heikomman puoleisiksi. Vaihdosta tullut Florian Troni karkasi kertaalleen maalintekoon linjan taakse, mutta “Flore” oli kerennyt juuri paitsion puolelle, ja hänen uran ensimmäistä Kakkosen maalia ei ainakaan vielä nähty. 90. minuutilla PK iski vielä päivän kuudennen, kun kulmassa korkeimmalle jälleen nousi Alieu Ceesay, jonka pusku osui ylärimaan, josta pallo tuli kuin tarjottimelle Tommi Tainion lapikkaaseen, ja Tainiolla oli helppo työ laittaa pallo maaliin.

PK-35 nappasi komeasti kauden toisen voittonsa, ja paluu voittokantaan tuli komealla 6-1-voitolla Futurasta. Voitolla Punamustat nousivat ainakin hetkeksi sarjassa toiselle tilalle, ennen kuin muut joukkueet ovat ehtineet omaa 4. kierroksen ottelua pelaamaan. 

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi huokui tyytyväisyyttä matsin jälkeen. 

– Päätettiin yhdessä pelaajien kanssa, että tänään ei pidätellä vaan lyödään panokset pöytään samantien ja katsotaan miten Futura sopeutuu. Meillä on ollut hieman haasteita aloittaa pelit tarpeeksi kovalla intensiteetillä avausvoiton jälkeen.

– Tultiin todella vahvasti peliin ja pystyttiin määrittelemään intensiteetti missä peliä käydään. Oikeastaan paljon oli samoja elementtejä kuin TiPSiä vastaan kauden avauksessa ensimmäisen 20 minuutin aikana. Juostiin kaverin yli. Tänään jatkettiin myös avausottelua laadukkaampaa tekemistä huomattavasti pidempään ensimmäisten maalien jälkeen.

– Kokonaisuudessaan väkevä esitys joukkueelta, pystyttiin jättämään Futura tänään telineisiin vaikka ensimmäisellä puoliajalla annettiin pientä oljenkortta mihin tarttua. Luotiin todella monta laadukasta tilannetta ja saatiin hyviä onnistumisia myös jälleen erikoistilanteista.

Kevin Ingolin fiilistelyä matsin jälkeen.

Kapteeni Kurvisen yhteenveto

PK-35 Kokoonpano

Felix Ferahyan – Samuel Vuohtoniemi, Tomi Kurvinen, Alieu Ceesay, Otto Kouva (64’ Shunta Uchiyama) – Oskari Kekkonen (76’ Tommi Tainio), Xhevdet Gela (64’ Ayuub Abdi) – Mustafa Beyai (70’ Valdrin Rashica), Kevin Ingoli (70’ Florian Troni), Toshiki Makimoto – Yassin Adam.


Ottelukooste.  

 

PK-35 jatkaa Kakkosen kautta seuraavaksi kahdella vierasottelulla, ja seuraava kotiottelu pelataan vasta reilun neljän viikon kuluttua. 

La 27.5. klo 16:00 JIPPO – PK-35 @ Mehtimäen Tekonurmi
Ma 5.6. klo 18:30 PKKU – PK-35 @ Kalevan Urheilupuisto
La 17.6. klo 18:30 PK-35 – Atlantis FC/Akatemia @ Alcego Areena

Liput kotimatseihin Tiketistä.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap