Menu

PK-35 kärsi niukan rankkaritappion Suomen Cupissa Hakaa vastaan

PK-35:n vierasputki jatkui tiistai-iltana Valkeakoskella ja tällä kertaa Veikkausliigassa pelaava Haka isännöi punamustia Suomen Cupin ottelussa. Tasainen ottelu nähtiin ja rankkareilla saatiin vasta homma ratkaistua varsinaisen peliajan päättyessä 0–0. Rankkarikisassa kotijoukkue-Haka oli kliininen ja tämän myötä PK:n Cup-taival tuli päätökseen. 

 

Altavastaajana otteluun lähtenyt PK-35 tuli otteluun ennakkoluulottomasti ja joukkue taisteli varsin sinnikkäästi. Paikkoja siunaantui molemmille, mutta pallonhallinta meni hiuksen hienosti Hakalle.

Avausjaksolla maaleja ei nähty ja tauolle siirryttiin lukemista 0–0.

Toinen jakso jatkoi samaa kaavaa mitä ensimmäinenkin. Maaleja ei myöskään toisella nelivitosella todistettu ja varsinainen peliaika päättyi maalittomasti. Suomen Cupin otteluissa tapana on, että varsinaisen peliajan päättyessä tasan siirrytään suoraan rankkareille.

Molempien joukkueiden ensimmäiset laukojat onnistuivat varmalla tavalla. Mohamed Lassoued ja Oliver Whyte olivat laukojina. Toisella kierroksella Anton Lepola pysäytti Erikson Carlosin laukauksen ja etu siirtyi Hakalle.

Lopulta Hakan kaikki laukojat onnistuivat jokainen ja täten joukkue eteni Cupissa 16. parhaan joukkoon ja PK:n matka päättyi neljännesvälieriin.

PK:n päävalmentaja Tiago Santos kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa nähtyä kamppailua.

– Aloitin tämän joukkueen kanssa kuun alussa ja siihen nähden olen tyytyväinen miten joukkue pelasi ensimmäisellä puoliajalla, ja miten saimme luotua paljon ongelmia Hakalle.

– Koin, että heidän täytyi tuoda heidän paras pelinsä toiselle jaksolle muuttaakseen peli. On ikävää hävitä rankkareilla, mutta olen todella ylpeä pelaajistani, Santos linjaa.

Alla ottelun huippuhetket.

 

PK-35:n seuraava ottelu on Ykkösliigan puolella lauantaina ja vastassa on vieraskentällä sarjakärki KTP. Ottelun näet suorana Ruutu+ palvelusta.

Kuva: Teemu Levänen

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap