Menu

PK-35 kärsi tappion sunnuntaina Myyrmäessä

PK-35 ja PK-35 Vantaa kohtasivat toisensa lauantain viimeisessä ottelussa Myyrmäessä. Täysi pistepotti jäi kotijoukkueelle 2–1 tuloksen myötä. Tappio oli PK-35:n kolmas perättäinen ja joukkue tipahti sarjataulukossa JyPK:n taakse toiseksi viimeiselle sijalle. Vierasjoukkueen ainoan maalin viimeisteli hienolla laukauksella Steffi Hassinen. 

 

Kotijoukkue PK-35 Vantaa siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon, kun ottelua oli ehditty pelata hieman vajaat parikymmentä minuuttia. Hilla Romppainen sai viimeistellä Liina Tervon loistosyötöstä pallon lähes tyhjään maaliin. 

Reilu viisi minuuttia myöhemmin PK-35 Helsinki osui myös maalinteossa. Steffi Hassinen täräytti pallon kaukaa yläriman kautta sisään ja peli oli tasan. Maali oli Hassisen tämän kauden ensimmäinen. 

Tauolle siirryttiin lukemissa 1–1. 

Toiselle jaksolle kotijoukkue tuli hyvin sisään. Loisto-ottelua pelannut Liina Tervo vei joukkueensa uudemman kerran johtoon, kun toista jaksoa oli ehditty pelata alle viisi minuuttia. Tämä kyseinen maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi eikä vierasjoukkue PK-35 kyennyt nousemaan tasoihin. Tämän myötä pisteet jäivät Vantaalle. 

Steffi Hassinen kommentoi tappiollista ottelua Ruudun lähetyksessä. 

– Meille tuli tänään hieman hätäisiä ratkaisuja ja olisi pitänyt liikkua joukkueena enemmän yhdessä ylös ja yhdessä alas, joten siinä mentiin tänään ehkä mönkään. 

PK-35 kohtaa seuraavaksi kotikentällään JyPK:n ja ottelun panokset ovat valtavat. Jyväskyläläiset kiilasivat juuri PK:n ohi sarjataulukossa ja on kaks pistettä edellä. 

Ottelu pelataan lauantaina 20.7 Pihliksessä klo 14:00, saavu kotijoukkueen tueksi paikanpäälle seuraamaan ottelua!

Liput matsiin voit hommata Tiketistä. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap