Menu

PK-35 kiittää lähteviä pelaajia

PK-35:n joukkueenrakennus ensi kautta kohden jatkuu aktiivisella otteella ja tälläkin viikolla on tarkoitus julkaista neljä uutta sopimuspelaajaa huomisesta lähtien. Joukkueen matkaan on tulossa monia uusia kasvoja ja se samalla myös tarkoittaa sitä, että osan viime kauden pelaajistosta matka jatkuu toisaalla.

Viime kauden PK-35:n nousujoukkueesta seuran jättävät Felix Ferahyan, Tommi Tainio, Samuel Vuohtoniemi, Kevin Ingoli, Sebastian Kamara, Niklas Jokiniemi, Brian Mansaray, Jamaal Essoh sekä Toshiki Makimoto.

Felix Ferahyan saapui viime kaudeksi PK-paitaan ja hän torjui lopulta kauden aikana 10:ssa Kakkosen ottelussa neljä nollapeliä.

Kaksi viime kautta PK:n joukkueessa isossa roolissa ollut Tommi Tainio pelasi päättyneellä kaudella 22:ssa Kakkosen ottelussa iskien kolme täysosumaa. Tommi pelasi PK-urallaan 57 virallista ottelua. Varmasti ikimuistoisimpana muistona kaikkien Peekoolaisten verkkokalvoille on jäänyt tasoitusmaalin tekeminen HIFK:n verkkoon Suomen Cupin puolivälierässä kesäkuussa 2022. Myös toissa kaudella syntynyt ratkaiseva 2-0-osuma kauden avausvoitossa MP:tä vastaan rankkarista oli hankalan sesongin yksi iloisia ja positiivisia pilkahduksia ja hetkiä.

Valtista Pihlajamäkeen viime kaudeksi saapunut Samuel Vuohtoniemi pelasi kauden aikana 17 Kakkosen ottelua ja etenkin kauden alkupuolella nuori mies oli isossa osassa laitapuolustajan paikalla, kun loukkaantumiset runtelivat joukkuetta.

Kolmosessa vuosia sitten maaleja urakalla iskeneen Kevin Ingolin päättynyt kausi oli rikkonainen, mutta 14:ssä Kakkosen ottelussa ”Keevo” edelleen näytti vaarallisuutensa iskien neljä täysosumaa. Ingoli osui myös Suomen Cupin ottelussa iskemään pallon HIFK:n verkkoon.

PKKU:sta PK-35:n riveihin edelliskaudeksi saapunut Sebastian Kamara raastoi Punamustien hyökkäyksessä töitä 15:ssä Kakkosen otteluissa, ja hän iski kesällä myös kolme tärkeää osumaa.

Niklas Jokiniemi nähtiin kentällä kauden aikana 13:ssa Kakkosen kamppailussa. Väsymätön polkukone kärsi kauden aikana loukkaantumisista, mutta kunnossa ollessaan hän oli tärkeä erilainen vaihtoehto PK:n keskialueella Kim Raimin paletissa.

Kesken kauden Pihlikseen tulleen Brian Mansarayn PK-urasta jäi kenties parhaiten mieleen hänen hankkima rankkari heti debyyttiottelussaan Lahdessa Reipasta vastaan. Mansaray teki töitä pyyteettömästi joukkueen eteen kentälle mennessään 10:ssa Kakkosen ottelussa.

Joukkueen nuorisojoukkoihin kuulunut tuulennopea Jamaal Essoh ei saanut vallattua joukkueesta suurta vastuuta, vaan peliaikaa tuli vain kahdessa Kakkosen ottelussa.

Kevään otteluissa parhaimmillaan häikäisevästi pelanneen Toshiki Makimoton kausi ei lähtenyt aivan korkeimpaan lentoon oikeastaan missään vaiheessa. Todella kovaa töitä tekevä japanilainen iski 21:ssä Kakkosen ottelussa kolme osumaa.

 

Jokainen näistä pelaajista oli osa upeaa viime vuoden PK-joukkuetta. PK-35 kiittää lähteviä pelaajia, ja toivottaa kaikille rutkasti tsemppiä jatkoon! 

Lisäksi viime vuoden joukkueesta valmennuspuolelta seuran jätti jo loppuvuodesta maalivahtivalmentaja Miika Juvonen, joka jatkaa uraansa HJK:n leivissä. Kiitämme myös Miikaa ikimuistoisesta kaudesta!

 

Muutaman viime vuoden sopimuspelaajan kanssa käydään vielä keskusteluja tulevaan kauteen liittyen ja heidän kohdallaan lopullista päätöstä jatkosta ei ole tehty.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap