Menu

PK-35 kohtaa JäPSin lauantaina!

PK-35:n Ykkösliigakauteen valmistautuminen jatkuu lauantaina harjoitusottelun merkeissä, kun Järvenpään Palloseura saapuu Talin Jalkapallohalliin. Ottelu käynnistyy klo 19.

Punamustat päättivät Ykkösliigacupin lohkovaiheen voitokkaasti viime sunnuntaina, kun JIPPO kaatui vieraskentällä 1-0-lukemin. Varsin tasaisen ottelun ratkaisu nähtiin viimeisellä kympillä, kun Foday Manneh tarjoili huippupaikan Mustafa Beyaille, josta nuori hyökkääjä ei epäröinyt, vaan laukoi pallon komeasti takanurkkaan. JIPPO-ottelussa PK:n puolustuspelaaminen toimi varsin mallikkaasti, sen ollen ehdottomasti voiton avain. Siitä on hyvä jatkaa myös kohti tulevia otteluita. 

Ykkösliigakauden alkuun on aikaa enää alle kuukausi, joten voi hyvin sanoa kauden alun todellakin lähestyvän. Tulevina viikkoina PK:lla on ohjelmassa mielenkiintoisia otteluita, kun ensi viikon lauantaina pelataan Ykkösliigacupin välierä SJK Akatemiaa vastaan Pihlajamäen Algeco Areenalla klo 14 alkaen. Pitkäperjantaina Punamustat matkustavat hallitsevan Suomen mestarin HJK:n vieraaksi. 

PK:n voitto JIPPO:sta varmisti Punamustien lohkovoiton Ykkösliigacupissa, mutta PK:n voitto satoi myös JäPSin laariin. Jos ottelu olisi päättynyt tasapeliin, JIPPO olisi edennyt Ykkösliigacupin välieriin, mutta PK:n voitto toi jatkopaikan Järvenpäähän ja JäPS eteni välieriin, jossa se kohtaa viikon kuluttua Jaron vieraskentällä.

JäPS ja PK kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa tämän vuoden aikana vajaa kuukausi sitten, kun Talissa pelattu ottelu päättyi PK:n 3-2-voittoon Daniel Rantasen vapareiden siivittämänä. Joukkueet saattavat kohdata toisensa myös 6. huhtikuuta, jos kummatkin joukkueista etenevät Ykkösliigacupissa finaaliin. Ei seuraavaa joukkueiden välistä kohtaamista kuitenkaan tarvitse hirveän kauaa odottaa, vaikka finaalissa ei keskinäistä ottelua tulisikaan. Nimittäin Ykkösliigakauden  2. kierroksella 20. huhtikuuta jengit ottavat mittaa toisistaan Järvenpään hallissa. 

– Saadaan tärkeä peli harjoitusviikon päätteeksi ennen Ykkösliigacupin välierää, sama koskee varmasti vastustajaamme. Tulemme varmasti peluuttamaan isoa rosteria lauantaina, varmasti jokainen joka on terveenä saa reilun näytönpaikan ja jaamme rasitusta varmuudella laajasti, kertoi ottelun alla päävalmentaja Kim Raimi.

– JäPS:n kanssa oli tasainen vääntö lohkovaiheessa, saamme varmasti halutun ärsykkeen tähän kohtaan.

Kokoonpanoon odotetaan palaavan monen pelaajan, jotka uupuivat kokoonpanosta viime viikonloppuna.

– Toiveissa on, että saisimme viime pelistä puuttuneet Otto Kouvan, Liam Lokaken, Richard Florentin, Tuukka Andbergin ja Xhevdet Gelan minuuteille lauantaina. Joni Niemi, Tomi Kurvinen ja Rafael Lehtonen ovat varmasti edelleen sivussa.

Info

PK-35 – JäPS
La 16.3. klo 19
Talin Jalkapallohalli

Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap