Menu

PK-35 kohtaa sunnuntaina vieraskentällä pääkaupunkiseudun paikallisessa PK-35 Vantaan

Sunnuntaina pelataan Kansallisen Liigan 11.kierros ja pääkaupunkiseudulla käydään hyvin mielenkiintoinen kamppailu, kun PK-35 kohtaa Myyrmäessä PK-35 Vantaan. Ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen näiden joukkueiden välillä meni tasan 0–0 huhtikuussa lumisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa. Käytännössä molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta täydet pisteet, koska joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäin kahden pisteen erolla toisistaan, ja voitto avaisi jälleen uusia mahdollisuuksia loppukautta ajatellen. Kumpi vie isot pisteet naapurikaupunkien mittelössä? 

 

PK-35 nähtiin viime viikonloppuna kotikentällään Pihlajamäessä ja vastassa oli alkukauden ykkösjoukkue HJK. Klubi vei kolme pistettä mukaansa 1–4 voiton myötä. Punamustat olivat hyvin pelissä mukana ensimmäisellä puoliajalla, mutta avausjakson loppuhetkien osuman jälkeen hallinta siirtyi vahvasti HJK:lle. PK:n ainoan maalin iski Hertta Laurinkoski, jolle maali oli tämän kauden ensimmäinen. 

PK-35 Vantaa ryösti viime kierroksella pisteet Keravalta sarjanousija-PKKU:lta lukemin 0–4. Vantaalaiset ovat sarjataulukossa kaksi pistettä PK-35 Helsinkiä edellä eli voitolla helsinkiläiset kiilaavat Vantaan ohitse, mutta jos taas PK-35 Vantaa ottaa kolme pistettä, on se taas lähempänä kärkinelikkoa. 

PK-35 Helsingin Steffi Hassinen kommentoi tulevaa ottelua luottavaisissa tunnelmissa.  

⁠– Hyvät ja luottavaiset fiilikset on! Meillä on nyt kaksi tappiota takana, ja tiedetään missä pitää parantaa, että sunnuntaina lähtee täydet pisteet mukaan Pihlikseen.  

 Ottelun luonne on varmasti tiedossa joukkueissa.  

– Todella tärkeä peli molemmille joukkueille, ja se tulee näkymään erityisesti kaksinkamppailuissa. Me halutamme taistella joka pallosta ja näyttää mihin pystymme!  

 – Me ollaan kehitytty joukkueena paljon viime kohtaamisesta, ja se tulee näkymään myös sunnuntain pelissä. Kun saadaan siirrettyä niitä asioita mitä treeneissä käyty läpi peliin niin hyvä tulee. Sunnuntain ottelu tulee varmasti olemaan kova ja tasainen, Hassinen ennakoi. 

PK-35 Vantaa vs PK-35 Helsinki sunnuntaina Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18:00, kotijoukkue vastaa ottelun lipunmyynnistä. Matsin näet myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

 

Kuvat: @aaltosportsphoto

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap