Menu

PK-35 komeaan voittoon Töölön perjantai-illassa!

Punamustat vieraili perjantai-iltana Töölön Pallokentällä, jossa tiukasti sarjan piippipaikasta taisteleva PK-35 haki selvän 2-0-vierasvoiton Kiffenin kustannuksella. Mustafa Beyai toimi jälleen PK:n sankarina, hänen iskiessä molemmat maalit ottelussa.

Kiffen – PK-35 0-2 (0-1)
9′ 0-1 Mustafa Beyai (Xhevdet Gela)
58′ 0-2 Mustafa Beyai (Yassin Adam)

Valkoisessa vieraspelipaidassa PK tuli isännän elkein Bollikselle, ja heti ottelun alusta lähtien kamppailu eteni PK:n hallinnassa. Jo 9. minuutilla kuparinen menikin rikki, kun Xhevdet Gela tarjoili Mustafa Beyaille pallon takatolpalle, josta Beyai pääsi puskemaan PK:n johtoon. Beyaille maali oli Kakkosessa jo 13:s, ”Seve” kirjautti jo kauden 9. maalisyöttönsä. Kiffen pääsi paremmin otteluun mukaan avausmaalin jälkeen ja muutamat hyvät erikoistilanteet sai Mustat Hurmurit luotua. Niissä kuitenkin lopputuote jätti toivomisen varaa kotijoukkueen kannalta. PK sai luotua vielä muutaman hyvän aihion avausjakson loppupuolella. Moshtagh Yaghoubin nopeasti annettu vapaapotkut Samuel Vuohtoniemelle oli pienestä kiinni hyvään onnistumiseen, mutta lopputuloksena oli ainoastaan kulmapotku.

PK oli jälleen toisen nelivitosen alussa kamppailussa niskan päällä, ja johdon tuplaaminen tapahtui lopulta 58. minuutilla. Kiffen oli lähdössä vastaiskuun PK:n pallonmenetyksen jälkeen, mutta kapteeni-Tomi Kurvinen esitti komean liukutaklauksen, jonka johdosta pallo tuli nopeasti takaisin vierailijoille. Otto Kouva syötti pallon boksiin Yassin Adamille, joak lähetti tarkan syötön takatolpalle, jossa päivysti Mustafa Beyai, jolla oli helppo työ viimeistellä kauden 14:s täysosuma.

Kiffen sai luotua painetta PK-päätyyn, kun joukkue haki tiukasti kavennusosumaa. Lähimpänä onnistumista oli Aleksi Hollmén, jonka kulmapotku näytti menevän jo suoraan verkon perukoille, mutta vahvasti sisäänpäin kiertänyt pallo kopsahti lopulta ainoastaan tolppaan. Myös PK oli lähellä lisäosuman tekemistä, Toshiki Makimoto pääsi kokeilemaan Niko Tervosen torjuntavirettä noustuaan boksin rajalle oikealta laidalta, mutta japanilaisen terävän kudin alanurkkaa kohden Tervonen torjui komeasti.

Pisteet Pihlikseen hyvän esityksen päätteeksi 2-0-lukemin ja sarjan kärkipään taisto pysyy ennallaan tämän otteluviikon jälkeen. PK-35 on sarjassa kolmantena, tasapisteissä, mutta heikommalla maalierolla verrattuna JIPPO:on ja kaksi pistettä kärki HJK Klubi 04:n perässä.

Kommentit

Päävalmentaja Kim Raimi oli tyytyväinen Kiffen-ottelun antiin.

– Valmentajana voin olla todella tyytyväinen ilmeeseen, jolla pystyttiin alusta loppuun asti isossa kuvassa pelissä toimimaan. Ei jätetty sattumalle sijaa vaan oltiin kurinalaisia ja armottomia.

– Haluttiin mennä tietyissä tilanteissa myös vahvemmin eteenpäin ja onnistuttiin siinä. Sekä pystyimme liikuttamaan palloa vastustajan puolustuslinjan edessä myös poikittain silloin kun oli tarve sille. Meillä oli oma etsikkoaika pelin alussa laittaa peli pakettiin aika nopeastikin, mutta Kiffen uhrautui erinomaisesti omassa boksissa siivoten lukuisia palloja läheltä maaliviivaa, sekä keinolla tai toisella selviytyivät myös meidän erikoistilanteista joissa he olivat isoissa ongelmissa. Saatiin kuitenkin tärkeä avausmaali ensimmäiselle puoliajalle.

– Kiffen piti näennäisesti enemmän palloa puoliajan lopussa, mutta konkreettiset maalipaikat loistivat poissaolollaan meidän vahvan boksipuolustamisen ansiosta, joka oli hyvää käytännössä koko ottelun ajan myös toisella puoliajalla.

– Saatiin yläalueen ja keskustan paineistamista parempaan jamaan puoliajalla käytyjen asioiden kautta ja myös toinen vapauttava maali tuli tämän seurauksena Tomin loistavasti luetusta riistosta.

– Painotettiin puoliajalla, sekä pelaajien että valmennuksen toimesta myös sitä että halutaan ehdottomasti tehdä toinen maali. Tultiin kopista päättäväisesti ja rakennettiin erinomainen maali. Pystyimme tappamaan Kiffenin intoa pallolla lyhyillä kombinaatioilla, sekä puolustimme oman alueemme kurinalaisesti ja tiiviisti silloin kun se piti tehdä.

– Oli mukava huomata taas kannattajamobi tukenamme, saimme heiltä lisäboostia jo muutenkin hienoon syksyn iltavalaistuksessa pelattuun merkitykselliseen nurmipeliin. Näitä pelejä pelaajat haluavat pelata.

 

PK-35:n Kakkosen kausi jatkuu lauantaina 23. syyskuuta, kun Tikkurilan Palloseura saapuu Pihlikseen.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap