Menu

PK-35 matkaa lauantaiksi Ahvenanmaalle Åland Unitedin vieraaksi

PK-35 matkustaa lauantaiksi Ahvenanmaalle, jossa se kohtaa Åland Unitedin Kansallisen Liigan 7.kierroksen ottelussa. Punamustat kohtaavat hyvävireisen joukkueen, kun Ahvenanmaalaiset ovat kahden ottelun voittoputkessa ja sarjataulukossa joukkue on sijalla 4. PK-35 tulee otteluun allaan karvas tappio kotikentällään HPS:a vastaan. Jatkaako Åland United hyvää virettään vai pystyykö PK-35 palaamaan takaisin pisteisiin kiinni? 

 

Åland United kärsi kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta tappiot kärkipään joukkueita vastaan. Sen jälkeen kurssi kuitenkin kääntyi ja neljästä edellisestä kamppailusta joukkue on voittanut kolme ja pelannut yhden tasapelin. Ahvenanmaalaiset ovat vakiinnuttamassa paikkaansa kivenkovassa kärkiviisikossa ja tällä hetkellä joukkueen paikka sarjataulukossa on 4. 

PK-35:n edellisestä voitosta on kulunut jo hetki. Noin kuukausi sitten se haki hienot kolme pistettä JyPK:n kotikentältä, mutta sen jälkeen voitot ovat olleet tiukassa. Viimeisimpänä paikallisvastustaja HPS haki pisteet Pihliksestä lukemin 1–5. Lauantaina joukkueella on jälleen uusi mahdollisuus palata voittokantaan, mutta vastassa on laadukas joukkue, joka on löytänyt paljon hyvää peliinsä edellisillä kierroksilla hankalan alun jälkeen. 

 

PK-35:n Katja Hakala kommentoi lauantain vierasottelua odottavaisissa tunnelmissa. 

– Saarelaiset tulevat saamaan vieraakseen nälkäisen ja motivoituneen PK-35:n. Pitkä matkustusreissu tuo toki aina oman lisämausteensa peliin, mutta odotamme Ålandin kohtaamista jo innolla. 

– Olemme valmistautuneet aina jokaiseen otteluun huolella ja pystyneet muokkaamaan peliämme jokaisen vastustajan mukaan. Koen, että olemmekin yllätyksellinen ja monipuolinen joukkue.  

– Lisäksi olemme olleet vaarallisia erikoistilanteissamme. Tulevissa peleissä meidän tulee kuitenkin vielä kehittyä vastustajan boksiin murtautumisessa. Olisi tärkeää myös pyrkiä pitämään oma maali puhtaana. 

Hakala tiedostaa lauantaisen vastustajan laatutekijät ja miten niihin tulee varautua. 

– Åland Unitedin pelaajamateriaali kokee perinteisesti joka kausi paljon vaihtuvuutta. Tälle kaudelle myös heidän valmennus vaihtui. 

–  Joukkueella on paljon laatua niin puolustuksessa, keskikentällä kuin hyökkäyksessäkin, joten meidän tulee olla valmiita voittamaan kaksinkamppailut ja luoda laadukkaita maalintekopaikkoja jotta 3 pistettä lähtee mukaan Pihlikseen, Hakala toteaa. 

Åland United–PK-35 pelataan lauantaina Maarianhaminassa Wiklöf Holding Areenalla klo 17:00. Lipuista vastaa kotijoukkue, matsin näet myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap