Menu

PK-35 nousee vähintään Ykköseen – Ykkösliigan karsinnassa vastaan EPS

PK-35 varmisti nousunsa ensi kaudeksi vähintään Ykköseen lauantaina Pihlajamäen Algeco Areenalla, kun HJK Klubi 04 kaatui komeasti 2-0-lukemin. Eero Karjalainen puski kaksi tyylikästä kulmaosumaa, jotka riittivät pisteiden pitoon Pihliksessä. Ykkösliigan karsinnan arvonta pidettiin maanantaina, jossa PK-35:lle arvottiin välierässä kotiottelu EPS:aa vastaan. EPS-ottelu pelataan sunnuntaina 15. lokakuuta klo 14 Algeco Areenalla.

PK-35 – HJK Klubi 04 2-0 (1-0)
30′ 1-0 Eero Karjalainen
60′ 2-0 Eero Karjalainen

Pihliksen lauantai-iltapäivä oli hyvin leuto ja tuulinen, mutta heikosta säästä huolimatta paikalle oli löytänyt ihan mukavassa määrin (noin 350) jalkapallojännäreitä seuraamaan eteneenkö PK-35 vai HJK Klubi 04 Ykkösliigan karsintaan, ja kumman on tyytyminen Ykkösen karsintapeleihin.

Ottelu oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen taistelu, kummallakin joukkueella oli omat saumansa maalintekoon, mutta PK hyödynsi paikkansa erinomaisesti. Hyvin vahvasti läpi kauden erikoistilanteissa operoineet Punamustat iskivät molemmilla puoliskoilla erittäin tyylikkäät, lähes identtiset kulmapotkumaalit, kun Eero Karjalainen löytyi maalin edestä vapaana ja hän nikkasi palloa verkon perukoille.

Joni Niemi otti maalillaan kaksi tärkeää huipputorjuntaa, jotka riittivät hyvin puolustaneen kotijoukkueen nollan pitämiseen.

Ottelun jälkeen kopissa oli todellakin tunnelmaa!

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi huokui tyytyväisenä kamppailun jälkeen.

– Iso hatunnosto pelaajille, toteutettiin haluttuja asioita hyvin ja oltiin nyt myös tarpeeksi aggressiivisia oikeilla alueilla. Tasapainotettiin kenttää myös järkevästi, se oli yksi isoista teemoista NJS-pelin jälkeen. Tiesimme, että Klubi lähtee riistoista todella kovaa ja vaarallisesti eteenpäin.

– Tiesimme omat vahvuutemme tässä ottelussa ja pystyimme saamaan niitä näkyviin. Pakotimme korkeahkolla blokilla Klubi pitkiksi ajoiksi pois meidän maalin läheisyydestä. Odotettiin kärsivällisesti omia mahdollisuuksiamme ja olimme ratkaisevilla hetkillä säälimättömiä. Jalkapallo on lopulta maalintekopeli. Löysimme tasaisessa pienten marginaalien pelissä keinot laittaa pallo verkkoon useammin kuin kaveri, niiden asioiden kautta missä tiedettiin että pystymme heitä satuttamaan.

– Pystyimme myös näyttämään faneillemme ja koko yhteisölle, miltä sitoutumisen ja tekemisen pitää kentällä näyttää viime viikon korpivaelluksen jälkeen. Se oli meille hyvä herätys. Teimme kuusi vaihtoa NJS-pelistä avauskokoonpanoon, osa pakotettuna osa tietoisesti, joka on paljon. Vastuunkantajia löytyi hienosti ja jokainen täytti ruutunsa hyvin. Valmentajana on helppo olla ylpeä tästä ryhmästä.

– Suoran Ykkösen paikan lunastamista tämän hektisen kärkikamppailun keskeltä ei kannata aliarvioida ja se on ehdottomasti onnistuminen pelaajilta. Nyt lähdemme hyvällä energialla jahtaamaan vielä isompaa kruunua kaudelle. Joukkue on niin kilpailuhenkinen, että vaikka arvostamme tätä ’etappivoittoa’ niin meillä on vielä nälkää jäljellä. Hieno mahdollisuus joukkueelle.

Ykkösliigan karsinnoissa vastaan EPS

Ykkösliigan karsintojen otteluparit arvottiin maanantaiaamupäivänä. PK-35:n arpaonni oli siinä mielessä mieluisa, että Ykkösliigan karsinnan välierä päästään pelaamaan rakkaalla kotikentällä, Algeco Areenalla. PK-35 kohtaa Kakkosen A-lohkossa todella kovassa vireessä porskuttavan Espoon Palloseuran Ykkösliigan karsinnan välierässä tulevana sunnuntaina 15. lokakuuta kello 14. Toisessa välierässä kohtaavat Joensuussa JIPPO sekä OLS.

Ykkösliigan karsinnan finaali on kaksiosainen, ja tuo ottelupari tulee käynnistymään PK-35/EPS-ottelun voittajan kotiottelulla.

Tiedotamme PK-35 – EPS-otteluun liittyvistä tarkemmista lisätiedoista mahdollisimman pian.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap