Menu

PK-35 pelaa helmikuussa kaksi Ykkösliigacupin kotiottelua

PK-35 pelaa helmikuussa kaksi Ykkösliigacupin kotiottelua, kun ensiksi tulevana lauantaina MP saapuu Taliin ja reilun parin viikon kuluttua vieraaksemme saapuu Järvenpään Palloseura. Tässä uutisessa otteluinfo lauantain MP-otteluun, mutta samat asiat koskevat myös JäPS-kamppailuun. 

PK-35 – MP, Ykkösliigacup
Lauantaina 3. helmikuuta klo 17
Talin Jalkapallohalli

Ottelu

Tämä ottelu on PK-35:n sekä MP:n ensimmäinen tämän vuoden Ykkösliigacupissa. Ykkösliigacupin lohko B:ssä ovat näiden joukkueiden lisäksi mukana myös JäPS, KTP sekä JIPPO. JäPS ja KTP avasivat ottelunsa jo viime viikonloppuna, kun joukkueet päätyivät 1-1-tasuriin Järvenpäässä. Lauantaina pelataan myös toinen ottelu tästä lohkosta, kun KTP ja JIPPO kohtaavat Kotkassa. Ennakkotietoja itse ottelusta on luettavissa tarkemmin perjantaina julkaistavassa otteluennakossamme.

Liput ja palvelut

Ottelun pääsyliput maksavat 5 euroa. Lipunmyynti ainoastaan portilta, Talin Jalkapallohallin pääaulassa. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan korttimaksulla. VIP35 ja VIP35 Gold-kausikorteilla otteluun on vapaa pääsy. Kuitti ostoksesta näytettävä lipunmyynnissä.

Paikalla katsojia palvelee PK-35:n Junioriavun järjestämä kahvio, jonka myyntituotto käytetään vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmaksuihin. Lue lisää PK-35 Junioriavusta. 

Striimaus

Ottelua ei striimata, joten ainoa paikka ottelun seuraamiseen on paikan päällä Talin Jalkapallohallin katsomossa. Pyrimme julkaisemaan ottelusta koosteen sunnuntaina PK-35:n Youtube-kanavalla.

Muuta

Ottelun yleisökapasiteetti Talin Jalkapallohallissa on 450 katsojaa. Lauantain MP-ottelua ennen Talissa pelataan loppuunmyyty Liigacupin paikallisottelu Gnistanin ja HJK:n välillä klo 14 alkaen. Tämä on hyvä ottaa huomioon ottelutapahtumaan saapuessa.

 

Tervetuloa nauttimaan pitkästä aikaa jälleen Punamustasta jalkapalloviihteestä ja tule näkemään uudistunut PK-ryhmä kauden ensimmäisessä virallisessa ottelussa!

C’MON PK!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap