Menu

PK-35 vahvistuu Siiri Koivulalla

Laituri Siiri Koivula ja PK-35 ovat solmineet kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen.

 

 

 

 

Siiri Koivula siirtyy PK-35:n paitaan ensi kauden kattavalla sopimuksella. Joulukuun lopulla 20 vuotta täyttävä laitapelaaja on pelannut liigatasolla niin PK-35 Vantaan kuin Tikkurilan Palloseurankin riveissä. Koivula liittyy joukkueeseen täynnä intoa ja näyttöhaluja.

 

Mahtava fiilis! Olen todella motivoitunut ja innostunut tästä siirrosta. Haluan laittaa kaiken peliin ja näyttää mihin minusta on. Tykkään tästä jengistä. Kaikki painaa kentällä yhdessä duunia ja joukkueessa on hyvä fiilis. Tässä porukassa on taitoa ja päättyneellä kaudella PK:n matseja oli kiva seurata. Joukkue pelaa hyvää futista upealla asenteella. Muistan monet pelaajista vastustajina aina sieltä TBSM-peleistä asti ja jo silloin mietin, että tässä jengissä on jotain erityistä. Olin kuullut myös todella paljon hyvää valmentajista ja puheet ovat jo nyt osoittautuneet todeksi.

 

Vasenjalkainen taituri on kotoisin Vaasasta, jossa hän on edustanut sekä FC Sportia että Vasa IFK:ta. VIFK:n paidassa Koivula debytoi Ykkösessä jo 16-vuotiaana. Nuorisomaajoukkueissakin useasti esiintynyt Koivula siirtyi vuonna 2017 HJK:n TBSM-joukkueeseen. Kaudella 2018 hän pelasi TiPS:ssä 20 liigapeliä ja päättyneellä kaudella Vantaalla kertyi kokemusta 11 pääsarjaottelun verran. Näiden lisäksi Koivula on pelannut HFA:ssa poikien P15-sarjaa.

 

Laiturin tavoitteet ensi kaudelle ovat selkeät. Koivula haluaa auttaa joukkuetta luomaan lisää vaarallisia tilanteita vastustajan maalille.

 

Haluan pelata hyvän ja ehjän kauden. Janoan onnistumisia. Haluan nauttia futiksesta ja näyttää itselleni mihin minusta parhaimmillani on. Tuon taitavana pelaajana joukkueeseen luovuutta ja vaarallisuutta. Tykkään haastaa puolustajia ja olen kehittänyt keskityksiäni viime vuosina. Toivon että pelini tuottaa joukkueelle lisää maaleja ja maalipaikkoja.

 

Punamustien vastuuvalmentaja Rami Rantanen sanoo Koivulan tuovan joukkueeseen luontaista taitoa sekä yllättäviä ja ennalta arvaamattomia ratkaisuja.

 

Siiri on rohkea ja ennakkoluuloton pelaaja, joka nauttii vastustajien haastamisesta. Hän lisää hyökkäykseemme uhkaa ja tulee varmasti luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Lisäksi Siiri on iloinen, energinen ja positiivinen persoona, joka sopii ryhmäämme erinomaisesti.

 

Tervetuloa Pihlikseen, Siiri!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap