Menu

PK-35:llä ei tuomisia Lappeenrannasta

Punamustat matkasivat lauantaina Lappeenrantaan, jossa isäntänä toimi tuttuun tyyliin Lappeenrannan PEPO. Sammonlahden heikkokuntoisella nurmella pelatussa ottelussa kotijoukkue PEPO otti omansa ja nappasi 2-0-kotivoiton.

PEPO – PK-35 2-0 (1-0)

20’ 1-0 Aleksi Ikonen
64’ 2-0 Aleksi Ikonen

Yhteenveto

Ottelu pelattiin Sammonlahden heikkokuntoisella nurmikentällä, jonka myötä kamppailu oli hyvin fyysistä taistelupalloa läpi koko illan. Kiteytetysti voi sanoa, että tällä kertaa kotijoukkue PEPO oli joukkueista valmiimpi tähän taisteluun, joskin Punamustatkaan eivät vailla mahdollisuuksia ollut.

Avausjakson aikana kummallakin joukkueella oli mahdollisuudet maalintekoon, mutta ainoastaan kotijoukkue oli se, joka maalinteossa onnistui. PEPO:n Aleksi Ikonen ei ole kentän pisin pelaaja, mutta siitä huolimatta 20. minuutilla hän pääsi pukkamaan pallon maaliin erikoistilanteessa ohi Felix Ferahyanin. Vierailijoidenkin paras paikka avausjaksolla syntyi myös erikoistilanteesta, kun ex- PEPO Alieu Ceesay oli lähellä iskeä pallon rysään vanhaa joukkuettaan vastaan, mutta hänen yrityksensä siivottiin lopulta maaliviivalta väljemmille vesille.

Toiselle nelivitoselle PK tuli aktiivisella otteella, mutta todellisille huippupaikoille pääsy oli hankalaa. Valdrin Rashica tarjoili paikat Kevin Ingolille sekä Toshiki Makimotolle, mutta miesten viimeistelyt eivät onnistuneet.  64. minuutilla PK:n takaa-ajo kuitenkin tylysti keskeytettiin isäntien toimesta. Pitkä roiskaisu PK:n kenttäalueelle aiheutti PEPO:lle ylivoimahyökkäyksen, kun Tomi Kurvinen sekä Samuel Vuohtoniemi hyppäsivät samaan pääpalloon, ja Samu Suoraniemi pääsi palloon. Suoraniemi nousi boksiin ja hän pelasi taka-alueelle pallon Aleksi Ikoselle, jolla oli helppo työ siirtää pallo tyhjiin.

Lopussa PK ei enää saanut enää kunnollista loppukiriä käyntiin, ja pisteet jäivät itään.

Kommentit

Päävalmentaja Kim Raimi veti ottelun yhteen seuraavin sanoin.

– Tiedettiin aikalailla olosuhteet tänään jo etukäteen, joten sen taakse on turha mennä, nurmikenttä joka oli kaukana kelvollisesta. Paljon kaksinkamppailuja, joissa kaveri oli tänään parempi kriittisillä alueilla. Vaikka tiesimme, että meillä on kapasiteettia myös tällaisissa olosuhteissa pärjätä.

– Ensimmäinen puoliaika oli todella tasaista kamppailua, PEPO oli yhden boksitilanteen verran tehokkaampi. Samaan aikaan kun mm. Alieun pusku siivottiin maaliviivalta ja moni muukin erikoistilanteemme oli ns. läheltä piti -tilanteita. Viimeinen naulaus uupui.

– Toisen puoliajan aloitimme vahvasti ja kontrolloimme peliä selvästi. Emme saaneet palloa maaliin ja sen jälkeen PEPO pääsi luvattoman helposti katkaisemaan meidän kirin toisella heppoisella maalilla. Lopussa ei saatu kiriä aikaiseksi ja PEPO voitti tänään ansaitusti vaikka marginaalit olivat todella pienet.

– Ei jäädä missään nimessä tähän tulokseen vellomaan, vaan lähdetään tekemään töitä kohti torstaita.

PK-35 Kokoonpano

Felix Ferahyan – Tomi Kurvinen, Alieu Ceesay, Eero Karjalainen (69’ Ayuub Abdi) – Samuel Vuohtoniemi, Tommi Tainio (78’ Richard Florent), Oskari Kekkonen (84’ Florian Troni), Yassin Adam – Valdrin Rashica, Kevin Ingoli (78’ Jamaal Essoh), Toshiki Makimoto (69’ Mustafa Beyai). 

 

PK-35:n ottelut jatkuvat Kakkosessa helatorstaina, kun Futura saapuu Pihlikseen. Tervetuloa Pihlikseen – liput Tiketistä!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap