Menu

PK-35:n ja HJK:n välisestä paikallispelistä täydet pisteet klubille

Lauantaina pelattiin Pihlajamäessä Helsingin paikallispeli, kun HJK oli saapunut PK-35:n vieraaksi. Otteluun lähdettiin HJK:n johtaessa ylivoimaisesti sarjaa ja selvää oli, että kotijoukkue lähti altavastaajana otteluun. Viihdyttävä kamppailu piti sisällään viisi maalia, josta HJK teki neljä ja PK-35 yhden, ja kolme pistettä lähti klubin matkaan. Suuri kiitos paikallesaapuneelle kotiyleisölle!

Ottelu sai lentävän lähdön, kun vierailija iski jo 12.minuutin kohdalla pallon maaliin. Sara Sievistö kirjautti itselleen jo kauden neljännen osuman, jolla hän vei joukkueensa johtoon.  

PK-35 ei tästä häkeltynyt. Onnekas pallo tuli boksissa Hertta Laurinkoskelle, joka jatkoi pallon taidokkaasti maaliin ja tasoitti pelin vain reilu viisi minuuttia HJK:n avausmaalista. 

Vielä avausjakson loppuhetkillä nähtiin klassinen “pukukoppimaali. Huimassa vireessä oleva Lotta Kalske laukoi kauniilla tavalla vierailijat uudemman kerran johtoon. 

Taukolukemat Pihlajamäessä olivat 1–2. 

Alle viisi minuuttia oltiin ehditty pelata toista puoliskoa, kun tuttu nimi löytyi jälleen maalintekijöiden listalta. Lotta Kalskeelle lauantai-iltapäivän toinen maali ja HJK jo kaksi maalia edelle. 

Reilun tunnin pelin jälkeen Lilli Halttunen osui vielä maalinteossa ja HJK:n voitto oli tämän maalin myötä sinetöity. Loppulukemat olivat HJK:n hyväksi 1–4. 

Ada Lindroth kommentoi Ruudun lähetyksessä tappioon päättynyttä ottelua. 

– Eka puoliaika oli ihan hyvä, maali varmasti auttoi, niin päästiin paremmin mukaan peliin. 

– Aika paljon jouduttiin puolustamaan omalla puolella, mutta se tiedettiinkin etukäteen. Toisella puoliskolla tuntui, että oltiin jäljessä vähän kaikessa ja peli oli sen myötä vaikeaa, Lindroth linjasi. 

Kiitokset paikalle saapuneelle kotiyleisölle!  

PK-35 kohtaa seuraavaksi PK-35 Vantaan ensi sunnuntaina vieraskentällä. Seuraava kotiottelu on 20.7 ja vastassa tuolloin JyPK.

Kuvat: @aaltosportsphoto 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap