Menu

PK-35:n kausi jatkuu kotiottelulla PPJ:tä vastaan

Punamustien Kakkosen kausi jatkuu lauantaina 9. syyskuuta kovalla kotiottelulla, kun paikallisottelutunnelmaa Pihlikseen saapuu luomaan PPJ. Matsi käynnistyy Algeco Areenalla klo 16. 

Liput matsiin Tiketistä!

Kakkosen, ja ehkä koko Suomen, laadukkain käsiohjelma on jälleen luettavissa nettiversiona sekä hypisteltävänä muotona lauantain ottelutapahtumassa. Käsiohjelma sisältää rautaisen annoksen Punamustaa maalivahtiasiaa, kun haastattelussamme oli maalivahtivalmentaja Miika Juvonen. Lisäksi joukkueenjohtaja Tomas Ahlblad kertasi omaa matsipäiväänsä ja ohessa tutustumme Ahlbladin työnkuvaan ottelutapahtumassa. Tuttuun tyyliin esittelyssä ovat myös päivän vastustaja PPJ sekä muistelua siitä, mitä reilut pari kuukautta sitten tapahtui Jätkäsaaressa.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi ennakoi PPJ-kamppailua pari päivää ennen h-hetkeä.

– Vaikka hieman poissaoloja on etenkin alkuviikon harjoituksissa ollut, niin pakko todeta että se ei ole onneksi vaikuttanut pelaajien tekemiseen ainakaan negatiivisesti. Vaikka totta kai halutaan kaikki poissaolevat pelaajat mahdollisimman nopeasti takaisin vahvuuteen takaisin.

– PPJ on hieman eriskummallinen ryhmä. Heillä on todella kovia päänahkoja tällä kaudella ja samaan aikaan joitakin rimanalituksia. Heillä on voitto alla Jiposta, joka varmasti puskee heitä eteenpäin kohti lauantain kamppailua. Joukkueesta löytyy muutamia paljon nähneitä kokeneita kavereita ja nälkäisiä ja energisiä nuoria pelaajia joiden kanssa oltava kokoajan hereillä.

– Omien perusteiden kautta kun tehdään systemaattisesti haluttuja asioita kentällä niin uskon että saadaan taas erinomainen mahdollisuus täyteen pistepottiin. Atlantista vastaan pelissämme oli sekä hyviä, että heikkoja ajanjaksoja ja kaipaamme hieman tasaisuutta hyvien ja heikompien ajanjaksojen heilahteluun.

– Jätkäsaaressa pelattiin hyvinkin kontrolloitu ja kypsä ottelu, se on ollut monelle kovemmallekin joukkueelle vaikea paikka pelata ja siitä lähdetään, ettei PPJ meiltä pisteitä tällä kaudella ota.

– Japanilaisduo Shunta Uchiyama ja Toshiki Makimoto tekevät paluun kokoonpanoon. Samoin Ayuub Abdi ja Samuel Vuohtoniemi palaavat. Nämä paluut ovat meille iso asia, sillä Xhevdet Gela ja Mustafa Beyai kärsivät pelikieltoaan lauantaina, sekä muutaman muun hyökkäyspään pelaajan kohdalla tilannetta joudutaan katsomaan vielä lähempänä pelipäivää.

– Ngabo Ndaziramiyen polvi on operoitu, joka todennäköisesti tarkoittaa sitä ettei ’Samua’ enää tällä kaudella kentällä nähdä. Florian Troni on myös alaraajavammansa takia vielä viikkoja sivussa. Myös Tommi Tainio on sivussa lauantaina.

Info

PK-35 – PPJ
La 9.9. klo 16
Algeco Areena, Pihlajamäki

Liput matsiin Tiketistä!

Tällä kaudella PK-35:n kotiotteluissa on käytössä pelkästään ennakkolipunmyynti, joten ostathan pääsylippusi ennakkoon Tiketistä.

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap