Menu

PK-35:n valmennus ja taustat valmiina uuteen kauteen!

PK-35:n miesten edustusjoukkueen taustalla jatkaa monta tuttua henkilöä, mutta valmennuksessa on mukana myös pari uutta kasvoa.

Kerroimme marraskuussa Kim Raimin jatkosta PK-35:n edustusjoukkueen päävalmentajana. Hänen lisäkseen joukkueen valmennuksessa jatkavat kaudesta 2021 lähtien mukana ollut Basam Elfadl, joka keskittyy jatkossa hieman enemmän joukkueen fysiikkapuoleen. Peliuransa kaudella 2021 lopettanut ja viime kaudeksi joukkueen valmennukseen liittynyt Aapi Helvelahti jatkaa valmennustiimissä tänä vuonna. Tuttujen naamojen lisäksi PK-35:n junioreissa hyvää työtä tehnyt Damir Gadimov liittyy edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Päävalmentaja Raimi kertoo, että valmennustiimin rakenne on hieman muunneltu viime vuodesta.

– Tänä vuonna käytämme vähän kevennettyä kuormaa apuvalmentajina toimivan kolmikon osalta, mutta kuitenkin niin ettei se vaikuta kokonaisuuteen ainakaan negatiivisella tavalla. Kaikki ovat samalla sivulla ja sitoutuneita toimintaan.

– Basamin ja Aapin kanssa meillä oli jo viime vuonna avoin kommunikaatio ja toimintatavat ovat myös tuttuja toisillemme. Sen lisäksi minulle tuttu Damir Gadimov toimii juniorivalmennuksen ohella osana edustusjoukkueen valmennustiimiä ja tuo oman lisämausteen mukanaan staffiin.

Viime kaudella joukkueen maalivahtivalmentajana toiminut Tomi Maanoja siirtyi HIFK:hon. Hänen tilalleen maalivahtivalmentajaksi saapui Miika Juvonen, joka aloitti loppuvuodesta edustusjoukkueen lisäksi koko seuran maalivahtivalmentajana. 

– Meillä on käytössä periaatteessa yksi valmentaja enemmän kuin viime vuonna Ykkösessä. Tomi Maanojan lähtö varmasti näkyy omalla tapaa, kun puhutaan isosta persoonasta, mutta otamme Juvosen ihmisenä ja osaamisensa puolesta avosylin vastaan.

Raimi kertoo, että viime kaudesta on pyritty viime syksyn ja alkutalven aikana ottamaan opiksi, ja valmennustiimi on valmis lähtemään uuteen kauteen hyvällä otteella.

– Olemme viime vuoden päätteeksi kaivaneet yhdessä viime kauden valmennustiimin kesken asioita isolla lapiolla auki ja siinä mielessä viime vuodelta jatkavina Aapi ja Basam ovat myös hyvin tietoisia muutoksista, joita toimintaamme haluamme tuoda. Kummallakin on myös oman tietotaidon turvin kyky osallistua uudistetun protokollan luomiseen ja rakentamiseen aktiivisesti.

Jos valmennuksessa on tapahtunut pieniä muutoksia, muu taustatiimi säilyy ennallaan.

Valmennuksesta managerin paikalle kaudeksi 2021 siirtynyt Jarkko Siikava jatkaa roolissaan myös tällä kaudella. Lisäksi Tomas Ahlblad aloittaa 4. kautensa joukkueenjohtajan toimessa. Huoltotiimissä jatkavat jo 5. kautensa PK:n taustajoukoissa aloittava hieroja Jerry Keski-Korhonen sekä viime kaudeksi Pihlikseen saapunut pallohaukka Igor Valkama. Juuso Malinen jatkaa edustusjoukkueen viestinnässä.

– Myös muiden taustojen jatkaminen on jatkuvuuden kannalta tärkeätä. Tämän ryhmän lisäksi kartoitamme vielä ulkopuolisia apukäsiä valmennustiimin avuksi mahdollisiin spesifeihin rooleihin.

Valmennus ja taustat 2023:

Kim Raimi, päävalmentaja
Aapi Helvelahti, valmentaja
Damir Gadimov, valmentaja
Basam Elfadl, fysiikkavalmentaja
Miika Juvonen, maalivahtivalmentaja
Jarkko Siikava, manageri
Tomas Ahlblad, joukkueenjohtaja
Jerry Keski-Korhonen, hieroja
Igor Valkama, huoltaja
Juuso Malinen, viestintä

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap