Menu

PPJ nurin loppuhetkien maalilla!

PK-35 kaatoi PPJ:n lauantaina lopulta tiukan taistelun jälkeen. Ensimmäisellä jaksolla maaleja ei lukuisista kulmapotkuista saatu, mutta toisella nelivitosella ei montaa kulmaa tarvittu ennen onnistumista. Eero Karjalainen puski 86. minuutilla ottelun ainokaisen ja pisteet jäivät Pihlikseen.

PK-35 – PPJ 1-0 (0-0)
86′ 1-0 Eero Karjalainen (Moshtagh Yaghoubi)

PK-35 hallitsi ottelun avausjaksoa selvästi, ja varsinkin lukuisia kulmapotkuja kotijoukkue sai luotua. PPJ puolusti boksiaan kuitenkin uhrautuvasti ja suurille vaarapaikoille pääsy oli hankalaa. Kokonaisuudessa ottelun aikana Joni Niemi sai olla suht rauhakseen omalla maalillaan, muutamat lähentelyt nähtiin PPJ:ltä, mutta PK-puolustus ja Niemi klaarasivat tilanteet erinomaisesti. Jos avausjakso oli PK:n hallintaa, toinen nelivitonen oli huomattavasti tasaisempi. Pallo-Pojat hallitsivat pelivälinettä huomattavasti enemmän mitä avausjaksolla, hyvin tasaista vääntöä kamppailun toinen nelivitonen oli kokonaisuudessaan. Lopulta Eero Karjalaisen puskumaali hetki ennen loppua riitti kolmeen sarjapisteeseen.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimin kommentit ottelun jälkeen.

– Haettiin maksimaalinen pistesaalis vaihtelevien vaiheiden jälkeen, joka ehdottomasti tyydyttää. Olimme työstäneet koko viikon tiettyjä asioita, mutta viime hetken muutokset viimeisen 24 tunnin aikana pakottivat meidät sopeutumaan ja selvittiin kuin selvittiinkin kuivin jaloin haasteista huolimatta.

– Voidaan miettiä minkä tahansa tämän sarjan muun joukkueen suorituskyvyn tasoa jos kentältä otetaan pois Beyai, Gela, Tainio, Ingoli, Mansaray, Adam, Uchiyama tasoinen seitsemikkö. Olen todella tyytyväinen että käytössä olleet pelaajat hakivat meille tärkeät pisteet.

– PPJ on lähihistoriassa kaatanut sekä Klubi 04:n, Jipon että Reippaan joten tämän voiton arvoa on turha aliarvioida, otamme jokaisen pisteen ja etenkin voiton avosylin vastaan ja etenemme seuraavaa haastetta kohden.

– Pystyttiin taas kontrolloimaan peliä vahvasti monella eri mittarilla ensimmäisellä puoliajalla ja meidän olisi pitänyt kyetä repimään johtoasema. Toisella puoliajalla peli hieman puuroutui hetkittäin, meillä oli haasteita hyödyntää alalinjan ja keskustan ylivoimaa tehokkaasti. Tiettyjen vaihtojen kautta saatiin haluttuja asioita sisään. Sitä kautta lopulta hankimme 13. kulmapotkun, josta viimein Eero runnoi pallon väkisin maaliin juuri niinkuin näissä syksyn peleissä kuuluukin runnoa.

 

Eero Karjalaisen ajatuksia matsin jälkeen.

 

PK-35:n Kakkosen kausi jatkuu jälleen perjantaina, kun matkustamme Töölöön Kiffenin vieraaksi. Matsi käyntiin klo 19.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap